2777
2789

قانونا یه معلم باید ساعت چند تو مدرسه باشه ؟

اینو میخواستم بدونم

و اینکه در طول سال با گواهی پزشکی حق چند روز غیبت داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با گواهی پزشک عمومی فقط یک روز حق غیب دارین!! با گااهی متخصص سه روزمعلم‌مرخصی نداره بابد جایگزین بزا ...

مدیر به من گفته باید ساعت ۷ ونیم مدرسه باشی من راهم دوره ساعت ۸ میرسم مستقیم میرم کلاس 

امروز دعوا می‌کنه چرا ۸ می‌رسی میگم قبل ۸ بچه ها نیستن اصلا منم راهم دوره گفت باشه تو باید زودتر از بچه ها بری سر کلاس

بستگی به مدرستون داره بعصی مدادی ۷/30بعضی ۸

من راهم دوره 8 میرسم مدیر دعوا راه انداخت امروز گفت قانونه 8 اینجا باشی انقد عصابم خرابه حس میکنم تمام زحماتم برد زیر سوال 

ساعت شروع کلاس که ساعت۸ هست معلم همون ۸ تو مدرسه باشه اوکیه؟

اگر آموزگار باشه بله ولی دبیر بستگی به کلاسی داره که برداشته مثلا شاید زنگ اول رو برنداشته

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
عزیزم باید قبل هشت تو مدرسه باشی ارزشیابیتو مدیر پاییین رد میکنه ها کل کل نکن

خیلی داشت بهم بی احترامی میکرد همسرم بهش گفت چرا بی احترامی میکنی درست صحبت کن بحث کردن 

خیلی ناراحتم هوف 

به همسرم گفتم نباید دخالت میکردی گفت خیلی بد صحبت می‌کرد 

اگر آموزگار باشه بله ولی دبیر بستگی به کلاسی داره که برداشته مثلا شاید زنگ اول رو برنداشته

چی بگم مدیر به من گفت 7:۳۰ اینجا باش من راهم دوره اونجوری باید ۶ راه بیوفتم

من راهم دوره 8 میرسم مدیر دعوا راه انداخت امروز گفت قانونه 8 اینجا باشی انقد عصابم خرابه حس میکنم تم ...

ببین عزیزم 

اگر شما ۸ کلاست شروع میشه  معمولا س ربع قبلش بابد مدرسه باشی

حالا بستگی به مدیر داره

بعضی مدیرا میگن تا هفت و بیست دقیقه تو مدرسه باشین!!

بعضیا میگن ده دقیقه قبلش

در هر صورت نباید دیر برسی