2777
2789
عنوان

معلم یا مدیر داریم اینجا آیا یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 23 پست
ببین عزیزم اگر شما ۸ کلاست شروع میشه معمولا س ربع قبلش بابد مدرسه باشیحالا بستگی به مدیر دارهبعضی م ...

من دقیق ۸ میرسم دیر تر از ۸ نمیشه اصلا 

حس میکنم لج کرده باهام امروزم خیلی بد برخورد کرد باهام حالمو بد کرد داد میزد و... در حالی که من چیزی نگفتم میتونست همینو با احترام بگه بالاخره منم سال اولمع شاید اصلا اطلاعی ندارم از یه سری چیزا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدیرا همینطوری هستن تو سعی کن بهانه دستشون ندی

مطمئنم دیگه پایین میده ارزشیابیمو 

آخه یه بار بهم گفت دانش آموزا رو برسون تا جایی من گفتم مادر یکیشون خیلی حساسه من میترسم مسیولیت قبول کنم از اون موقع خیلی بد شده رفتارش باهام 

فقطم با من اینجوری شده از اون موقع

اگر ابتدایی هستین بله باید قبل بچه ها کلاس باشین من متوسطه ام یک ربع بیست دقیقه زودتر میرم

والا ما ابتدایی بودیم ما می‌رفتیم سر کلاس حاضر میشدیم معلم بعد ما وارد میشد 

معلما دفتر بودن

والا ما ابتدایی بودیم ما می‌رفتیم سر کلاس حاضر میشدیم معلم بعد ما وارد میشد معلما دفتر بودن

الان مثل قبل نیست در کل کل کل نکنی بهتره. چون ممکنه بچه ها بلایی سر خودشون بیارن مقصر اول شما میشی اون وقت مدیر هم پشتت رو نداره

همتا اسم خـودمه♥
الان مثل قبل نیست در کل کل کل نکنی بهتره. چون ممکنه بچه ها بلایی سر خودشون بیارن مقصر اول شما میشی ا ...

من چیزی نگفتم همسرم خرابش کرد 

اونم حق داشت چون مدیر خیلی زیاد داد میزد انگار اومده دعوا