2777
2789
عنوان

شما خودتون همه نقاشی و کاردستی بچه تون انجام می‌دین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
حوصلم نمیکشه عزیزماون روز که شوهرم بهش زنگ زد وسایل و مدارک پسرمو حاضر بذار بیام ببرمزنیکه انقد فحاش ...

الان جای ک بردی شهریه نصف میذی؟

عب نداره دیگه بیخیال شو خوب شد ک دیگه نبردی اونجا

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

الان جای ک بردی شهریه نصف میذی؟عب نداره دیگه بیخیال شو خوب شد ک دیگه نبردی اونجا

نه بخدا گفت شهریه کامل

شوهرم میگه خو ۴ماه رفته

این خوبه کمتر بگیره

گفتم چه کنم با اینم دربیفتم؟

انگار ۲خرج شدیم امسال

از یه طرف خودم آموزش بلدم

میگم خودم یادش بدم ولی دلم میسوزه که نره امسال

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بخدا گفت شهریه کاملشوهرم میگه خو ۴ماه رفتهاین خوبه کمتر بگیرهگفتم چه کنم با اینم دربیفتم؟انگار ۲خ ...

ظلمه آخه دوتا خرج بیفته گردنت.

از تو گوشی میتونی کار کنی باهاش ها

یا دوماه قبل مدرسه اونایی ک نرفتن میرن مدرسه 

کلن اجباری نیس پیش دبستانی

ظلمه آخه دوتا خرج بیفته گردنت.از تو گوشی میتونی کار کنی باهاش هایا دوماه قبل مدرسه اونایی ک نرفتن می ...

اره مدیر مدرسه هم گفت اجبار نیست

الان خودم دفتر پسر بزرگمو دارم میتونم طبق اون باهاش کار کنم 

دیروز بهش گفتم یه صفحه عدد ۱ بنویسه

یه صفحه مشق نوشت از رو همون دفتره

با خمیر بازی دایره مربع مثلث یادش دادم

تو دفتر فیلی با ابرنگ کشید

بعد گفتم معلمتونم ازین کارا میکرد؟

گفت اون حوصله نداشت فقط میگفت ساکت باشید

تازه دیروز کلی خوراکی هم تو خونه خورد که اگه کلاس بود،عمرا نمیخورد

شما جای من بودی،چکار میکردی واقعا؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره مدیر مدرسه هم گفت اجبار نیستالان خودم دفتر پسر بزرگمو دارم میتونم طبق اون باهاش کار کنم دیروز به ...

بنظرم همین کار و کن باهاش تمرین کن توخونه

بخدا بچه من میره ن حروف الفبا یادش دادن ن عدد ها هیچی 

فقط نقاشی و کاردستی گاهی مشق خط شکسته خط خمیده

دفتر شطرنجی هم نقاشی مثلا پرچم چراغ قایق میکشن

بنظرم همین کار و کن باهاش تمرین کن توخونهبخدا بچه من میره ن حروف الفبا یادش دادن ن عدد ها هیچی فقط ن ...

خب من سره بچه اولم متوجه شدم اعداد رو اگه الان یاد بگیره سال بعد خیلی کمک بهش میشه

حروف رو نه که یادش بدی ولی مثلا شعر از حروف الفبا براش بخونی بعد بگی تو دفتر نقاشی هرچی با آ شروع میشه بکش

۲تا سوره هم برای کلاس اول لازمه