2777
2789
عنوان

وقتی یکی بهمون میچسبه چیکار کنیم

168 بازدید | 14 پست

تو مدرسه یه دختره هست که هی میچسبه به ادم ولم هم نمیکنه اصلا متوجه هم نمیشه که بقیه از حضورش ناراضی هستن و من از اون ادمایی هستم که اصلا نمی تونم فحش بدم یا خیلی واضح بهم بگم دیگه دور و برم نیا بنظرتون چیکار کنم که ولم کنه دیگه واقعا خسته شدم

میچسپه که چی بشه 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا بگو بهش

منم یکی دو بار به یکی از همکلاسی هام گفتم بابا بسه نچسب انقد به من اههه

دخترم الان ۸ سالشه اونم میگه بدم میاد یکی میچسبه بهم همش

اونم قاطی کرده بود به دختره گفته بود نچسب بهم 

بگو در مل حرفتو‌بزن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

واااای ما یدونه از اینا داشتیم

هیچ کس از این بشر خوشش نمیومد

من قشنگ فحش میدادم و توهین میکردم 

بحثمون میشد، دوباره میومد سمتم هی حرف هی سوال

تحملش کردیم تا سه سال بگذره

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

من ی همکار اینجوری داشتم 

هیشکی نزدیکش نمیشد از بس ول نکن بود 

اصلا نمیزاشت ی کلام با کسی حرف بزنی یا ی لحظه سرت رو بچرخونی ،یریز حرف میزد 

اینقد عاصی بودم ک فقط دهنشو نگاه میکردم ولی حرفاشو نمیشنیدم و بدون واکنشی اون همچنان ادامه میداد 

با یادآوریشم سرم درد گرفت،تازه من سعی میکردم بی احترامی نکنم اما بقیه...

کاش همه متوجه بشن حد نگهدار باشن تا دیگران فراری نباشن ازشون

اسی یچیزی بهت بگم،این آدم به شدت تنهاست وگرنه به کسی اینجوری نمیچسبید،گناه داره بخدا.منم دبیرستان که بودم یکی از هم کلاسی هام خیلی چسب بود،ول کنم نبود،بعضی وقتا از دستش فرار میکردم،مدرسه که تموم شد دیگه ندیدمش.من دانشگاه پرستاری قبول شدم و بعد از دانشگاه رفتم سرکار توی بیمارستان.یروز توی بخش اعصاب روان دیدنش بستری شده.مشکل خیلی بدی پیدا کرده بود پارانویید و چندتا مشکل دیگه.که هرچند وقت یکبار بستری میشد.وقتی اینارو فهمیدم خیلیییی ناراحت شدم و بغض کردم که چرا اون روزا کم محلی میکردم بهش.دنیا واقعا جای بدیه،اصلا ارزش نداره که بخوای کسیو برنجونی

کاربری سال ۹۶ هستم.
اسی یچیزی بهت بگم،این آدم به شدت تنهاست وگرنه به کسی اینجوری نمیچسبید،گناه داره بخدا.منم دبیرستان که ...

تنها بودن که منم تنهام به خدا از شروع امسال هرچی بدبختی بود سرم اومد تازه این قضیه ها تموم شده بود و تونسته بودم با بچه ها جور بشم نمی خوام دوباره به اون موقع برگردم