2777
2789
عنوان

خانومای باردار شماهم این حسو دارید

154 بازدید | 15 پست

من 5هفتمه 

بااینکه بچه خیلی دوست داریم و خدارو هزاران مرتبه شکر با لطف خدا اصلا منتظر هم نموندیم اما از وقتی ازمایشمو گرفتم یه حسی دارم همش حس میکنم خییییییییییییییییییییلی دلم برای دونفره هامون تنگ میشهو حتی همین الان هم شده 

بیرون رفتنامون، پیاده روی، کافه، رستوران، کتاب خوندنامون، پیکنیک رفتنامون، سفرو.... 🥺

و همش بغض دارم وقتی همسرم سرکاره و دلم میخواد همش پیشم باشه 

هی ناخواگاه اشکم در میاد 

شماهم این حسارو دارید؟ 😥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من بچم سه ماهشه...

من هم تو بارداری و همینطور بعد از زایمانم خیلی بابت این موضوع غصه میخوردم اما الان میبینم به مرور بچه داره بهتر میشه و وقت مون ازاد تر،دونفره هاتون بر میگرده و حتی قشنگ تر از قبل میشه

اینقدر نشاط و خنده تون به خاطر بچه بیشتر میشه که حتی صمیمی تر از گذشته هم میشید

مطمئن باش و اصلا نگران نباش

فقط یه نکته تو مصرف لبنیات ترو خدا زیاده روی نکن من ویار ماست و دوغ و پنیر و اینا داشتم خیلییی خوردم تو بارداری

پسرم الان رفلاکس شدید  و حساسیت به پروتئین گاوی گرفته و خیلی اذیت شدیم،البته پزشکی این موضوع رو تایید نمیکنه ها

اما اگه برمی گشتم به عقب خیلی رعایت میکردم

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️