2777
2789
عنوان

اگه درآمدتون ماهی صد بود با شوهرتون چطوری رفتار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارمند حقیر نیست حقیر شمایی که کله ات پوک و خالیه

یه زن اصیل اگه بخواد ازدواج کنه 

میره یه مرد مثل ایلان ماسک ازدواج میکنه نه کارمرد

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

ارث بهت رسیده؟ سرمایه ات از کجا بوده?

نمیخوام تاپیک کاری بشه گلم 

نه هیچکدوم… 

خودم از ۱۴.۱۵ سالگی همه کار میکردم حتی سبزی هم میفروختم هر کاری میشد میکردم

راستش تمرکزم بیشتر روی خرید خونه بود این مدت چون نداریم و فردا قرار بگیرم سفر هم بخاطر شغلش نمیشه ز ...

خب خونه اولویته ما خونه داشتیم قصد بچه اوردنم نداریم بخاطر همین دوس دارم سال های جوونیمو به تفریحو خوشگذرونی بپردازم

اگر چه همش سرکاریم😄

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
به نظرم شوهرت اگه خوبه واهل تلاشه زندگیتو خراب نکن الکی قشنگ محبت خرج کن محبت هم بخواه با نرمی نه با ...

خیلی خیلی خیلی پسر خوبیه خیلی دوسش دارم 🥹باورت میشه اصلاااااا براش مهم نیست من چقد درامدم اصلا 

خب خونه اولویته ما خونه داشتیم قصد بچه اوردنم نداریم بخاطر همین دوس دارم سال های جوونیمو به تفریحو خ ...

چقد منی 

منم اصلااا فعلا بچه نمیخوام دوس دارم یکم خوش بگذرونم

همینجوری که الان رفتار میکنم!

اگر رفتار واحساس ما با درامد ماشین یا حتی پوشیدن یک لباس برند

تغییر کنه

معنیش تاره به دوران رسیده بودنه

حالا این حقیقته میتونی ناراحت بشی

میتونی بپذیری و خودتو اصلاح کنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏