2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست
از همون اول معلوم بود تعریفیه دست پختت😁جسارتا چند سالتونه؟ببینم مقایستون کنم با خودم عادلانست یا نه ...

نظر لطفته عزیزم😍

۲۶ ، مراحمی😂❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مجبور نبوده فسنجون بذارهیک برنج مخلوط مثل لوبیا پلو میذاشت ارزشش بیشتر از این غذاست

حالا جرم کرده ...گناهی مرتکب شده ...من خودم اولا بی دعوت خونه کسی مهمونی نمیرم و اگه کسی دعوتم کنه و غذاش باب میلم نباشه زیاد از غذاش نمیخورم دیگه توهین و تیکه هم نمیندازم .به قول قدیمیا مهمون از روی باز وارد میشه نه از در باز 

بیچاره خالش احترام گذاشته غذا پخته زحمت کشیده حالا اسی رفته خورده و پا شده اومده میگه جنس نمکدون خوب نبود خرشت ال بود سفره بل بود واقعا آدم متعجب میشه که چقدر فرهنگمون رو به افوله من جدا میگم اگه جای خاله اسی بودم دیگه اسی رو خونم راه نمیدادم چون از آدمایی که نمک میخورن و نمکدون میشکنن متنفرم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کیلوش چقدر مغز میده ؟ نسبت به مغزش بهتر میفته ؟

نمیدونم عزیزم، هم گردو و هم بادوم با پوست فوایدش بیشتر حفظ میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
فداتشم♥️خوبه نزدیکیم ولی مقایسه نمیکنم😁منم ۱۹تا ۲۶ منم کدبانو میشم قول میدم 🤓🌱

حالا تعریف از خودم رو شوخی میکردم😅

ولی اگه این جا فضای ناشناس نبود و شرایطش بود که هم رو از نزدیک ببینیم حتما دعوتتون میکردم❤❤

به نظر من که همین الان هم کدبانو هستید بانوی خوش قلب و مهربون😍❤

فداتشم♥️خوبه نزدیکیم ولی مقایسه نمیکنم😁منم ۱۹تا ۲۶ منم کدبانو میشم قول میدم 🤓🌱

خدا نکنه عزیزم❤

معلامه کی فشار خورد تاپیک زد نیاز به سرم قندی نیاز 😅😅🤣😂😂دقیقا خدا به اطرافیان تو رحم کنه براشکم ...

عزیزم من اصلا مهمونی نمیرم 😂😂😂انقدررر نمیرم ک الان مادرم اینا خونه داییمن 😁من تنها تو خونه 

بحث شکم نیس بحث احترامه ک یسریا یادنگرفتن 

من هم همینم .

اول چینی بدرد نخوره .

دوم طلا و خانه ربطی به پول داشتن نداره بلکه نهایت باید بدونید این ها برای اتیه بچشه از همین پس اندازاست .

سوم کسی را قضاوت نکنیم

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ