2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست
میخوای ما بریم خواستگاری مراحمشون بشیم😂از من میپرسی که خودمم نمیدونم چی بپوشم؟🤧اصلا بیا با خودم از ...

نه دیگه اینجوری خاله شوتمون میکنه بیرون همون فسنجون بادوم زمینیم‌ کنسل میشه🤣

ای وای دردایی داریما🥸

اینجور که معلومه اشپزیت خوبه ها دختر🤓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چیزی ادابی داره مهمون داری هم ادابی دارهدرست کردن غذا برای مهمونم ادابی دارهاین رفتار شما خیلی بد ...

پس بهتره بگم 

آداب انسانیت این هست که وقتی به عنوان مهمون میری خونه کسی و نمکش رو میخوری اگه حرمت نمک حالیت میشه نباید بیایی و ایرادگیری کنی اگه میزبانی باب میلت نبود پس دیگه خونشون نرو و  هروقت دعوتش کردی مثل خودش رفتار کن شاید خالش، اسی رو خودمونی فرض کرده و دنبال تشریفات نبوده 

و اگه برات سنگ تموم  گذاشت تو هم دعوتش کن براش سنگ تموم بزار 

واقعا زشته بری خونه اقوام بخوری و پاشی بیایی ازشون بد بگی اونوقت تاپیک رو نگاه چن صفحه رفته جلو که چرا به مقام فسنجون توهین شده واقعا این از فرهنگ ایرانی به دور هست و به خاطر همینم هست دیگه مهمونیا کم رنگ شده 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

قکرمه سبزی غذای ارزون ؟گوشتی ۱تومن؟

کسی برای شکم نمیره مهمونی عزیزم ولی باید آداب معاشرت رو هم در نظر داشته باشیم، وقتی دعوتی میگیرن همینه باید تدارک ببینن ( قطعا منظورم تدارکات سنگین نیست ولی تا یه حدی باید باشه که بشه اسمش رو دعوت کردن گذاشت) 

اگه سرزده برن یا مثلا بگن بیاید خونه دور هم یه چیزی میخوریم اشکالی نداره غذای ساده مثل املت باشه

ضمن این که همون املت هم باید طبق همون دستور پختی باشه که بین مردم رواج داره حالا یه کم تفاوت اشکالی نداره ولی نباید ماهیت اون املت رو تغییر بده، مثلا به جای گوجه از کدو حلوایی و فلفل دلمه استفاده کنه!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
قکرمه سبزی غذای ارزون ؟گوشتی ۱تومن؟

دعوت نکردن لهتر از چنین میزبان داری هست

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

[QUOTE=366177752]نه دیگه اینجوری خاله شوتمون میکنه بیرون همون فسنجون بادوم زمینیم‌ کنسل میشه🤣 ای وای دردایی داری

بله بله دستپختم تعریف از خود باشه بسیار عالیه😎

پس وصلت با خاله کنسله، شب بیا خونمون خودم برات درست میکنم😌🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پس بهتره بگم آداب انسانیت این هست که وقتی به عنوان مهمون میری خونه کسی و نمکش رو میخوری اگه حرمت نم ...

مجبور نبوده فسنجون بذاره

یک برنج مخلوط مثل لوبیا پلو میذاشت ارزشش بیشتر از این غذاست

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دقیقا خیلی بدم میادازادم خسیس

منم از آدم ایرادگیر و حرف درست کن بیشتر بدم میاد تا جایی هم که میتونم ازشون دوری میکنم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نبابا مغز بادوم درختی ۶۵۰ هست و مغز گردو ۴۵۰ ، بادوم درختی گرونتره

با پوست ، بادوم ارزون تره

[QUOTE=366177752]نه دیگه اینجوری خاله شوتمون میکنه بیرون همون فسنجون بادوم زمینیم‌ کنسل میشه🤣 ای وا ...

از همون اول معلوم بود تعریفیه دست پختت😁

جسارتا چند سالتونه؟

ببینم مقایستون کنم با خودم عادلانست یا نه🤓

مزاحمتون میشم