2777
2789
عنوان

داداشم و خواهرم شغلمو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 84 پست
بهشون درس نده. وقتی هم پرسیدن چرا. بگو برید به آبجی پری بگید دست کنه توی جیبش براتون معلم خصوصی بیار ...

راس میگی اینو حتما میگممم👍🏻👍🏻

مامانم گریه میکنه م توروخدا بهشون یاد بده اینا جزتو کیو دارن بچن احمقن یچیز بهت میگن🤦‍♀️🤦‍♀️

کاش من و  خواهرم معلم رسمی شیم انشالله 😭 

اسی و دوستان تو رو خدا هر کی تایپ ورد و پاورپوینت خواست بهم بگه دستم تنگه.. 😔 کارم خوبه نمونه کار زیاد دارم پول بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راس میگی اینو حتما میگممم👍🏻👍🏻مامانم گریه میکنه م توروخدا بهشون یاد بده اینا جزتو کیو دارن بچن اح ...

برو شاگرد خصوصی بگیر بگو وقت ندارم.

اسی کنکور درس میدی بهشون ؟ ولشون کن بابا مگه اعصابتو سر راه آوردی

برو دنبال شاگرد خصوصی و آموزش تست زنی. کارت بگیره اندازه خواهر و خواهر شوهرت پول در میاری

به جای درس دادن به اونا برو معلم خصوصی بشو. پول در بیار.

خیلی دلم میخواست واقعا سطح سوادمم خوبه ولی نتونستم شاگرد پیدا کتم جز شاگردای خودم ک اونام اول ابتدایین😕

یاد بگیر خودت پشت خودت باشی محکم باش حتی اگ کسی طرفداریتو نکرد خودت حقتو بگیر بذار دهنشون برا همیشه ...

اره دیگ به هیچ عنوان چیزی یادشون نمیدم برن از پری پول بگیرن من ک ندارم🤷‍♀️

ولی تو ابن مورد خیلی ضعیفم زبونشون ۳متره

خیلی دلم میخواست واقعا سطح سوادمم خوبه ولی نتونستم شاگرد پیدا کتم جز شاگردای خودم ک اونام اول ابتدای ...

اول برو آموزشگاه ها. یه مدت تدریس کن. درسته حقوقش کمه ولی باعث میشه جا بیفتی.

بعد که شناخته تر شدی شاگرد خصوصی جمع کن.

کنکورین هر دو یکی دوازدهم یکی دهم

وااای تو خیلی بی زبونی فک کردم خواهر بزرگت این حرفو زد ببخشید اینو میگم ولی فقط صبر کن ببین خودشون چه معذرت میخوام گهی میشن بزن تو صورتشون 

فرهنگیان آوردن اونم رشته انسانی کار هر کسی نیست بهترین شغل و آینده رو داری برای درآمد بیشترم میتونی معلم خصوصی یا آموزشگاه بشی تابستون و عصر ها الان نون تو کنکوره حتی پزشک ها و دندون پزشک ها هم برای درآمد بیشتر در زمینه کنکور کار میکنن امید وارم خیلی خیلی موفق باشی و لطفاً اینقدر مظلوم و بیزبون نباش

برو شاگرد خصوصی بگیر بگو وقت ندارم.اسی کنکور درس میدی بهشون ؟ ولشون کن بابا مگه اعصابتو سر راه آوردی ...

واقعا خیلی اعصابم خورد میشه بعدشم امروز گفتن خوب نگفتی خاک توسرت

خاک تو سر خودشون💔

احه من معلم ابتداییم کسی قبول نمیکنه براش کنکوری درس بدم هیچکس دنبال سواد معلم نیس دنبال اسمی هس ک در کرده

اره دیگ به هیچ عنوان چیزی یادشون نمیدم برن از پری پول بگیرن من ک ندارم🤷‍♀️ولی تو ابن مورد خیلی ضعیف ...

خودتو مشغول کن. بگو وقت ندارم باید دنبال پیشرفت خودم باشم.

وقتی قدردان نیستند و پولم که در نمیاری چرا خودتو اذیت کنی.

ماشالا سنشون هم کم نیستش. خودشون برن دست کنن تو جیبشون پول کلاس بدن 

وااای تو خیلی بی زبونی فک کردم خواهر بزرگت این حرفو زد ببخشید اینو میگم ولی فقط صبر کن ببین خودشون چ ...

ن کوچیکا گفتن

قربونتت🥺🧡🧡🧡

با اینک خیلی عالی میتونم بعضی درسای کنکور رو بگم ولی خوب کسی ک قبول نمیکنه چون من معلم ابتداییم

دست خودم نیس

خودتو مشغول کن. بگو وقت ندارم باید دنبال پیشرفت خودم باشم.وقتی قدردان نیستند و پولم که در نمیاری چرا ...

درستههه حتما اینکار و میکنم برا این نمک نشناسا😕

ممنونم عزیزم❤❤

واقعا خیلی اعصابم خورد میشه بعدشم امروز گفتن خوب نگفتی خاک توسرتخاک تو سر خودشون💔احه من معلم ابتدای ...

اصلا به پایه ای که درس میدی ربط نداره.

مگه این همه استاد مهندس و دامپزشک و انواع رشته ها نیستند که دارند کنکور درس میدن؟ تازه خیلیاشونم معروفن.

بحث سواده که باید خودت بشینی پای تدریس استادای معروفو همه کتاب تست و نهایی مربوط به یه درس خوب گوش بده. یه جزوه خفن بنویس روی تدریست هم کار کن.