2777
2789
عنوان

داداشم و خواهرم شغلمو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 84 پست
یواشکی سهمیه ای صداش کن

😂😂😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غلط کردن اینا خواهر برادر نیستن دشمنن خداروشکر ک خواهر برادر ندارم ولی اگه هم داشتم همچین برخوردی دا ...

خوشبحالت کاش منم تک فرزند بودم ک هرچی سرم اومد بخاطر اینا بود عشقمو بخاطر اینا از دست دادم با رفتاراشون😭💔

چن تا حرف گفتم ولی مطمئنم نتونستم حالشونو بگیرم چون مامانم پشت اونا بود

البته سهمیه ای که زلزله زده ها میدادن مگه چقدر بود نهایتا در حد ۵ درصد ، خواهرتتت قطعا قطعاا تلاش کر ...

زحمتشو نادیده نمیگیرم میگم من حتی بیشتر از اون تلاش کردم

مثلا رتبه۶هزارشو در حد هزار در نظر گرفتن و دندون آزاد آورد

من سالی ک کنکور تجربی دادم ۶هزار آوردم.. 

اسی منم میخام دندونپزشک شم تورو خدا تو ک درجریانی بگو درامد دمدونپزشکا چقدهلطفااا😢

خیلی زیاده

هنوز مطب از خواهرم نیس ولی ماهی ۸۰تومن حدودا در میاره اگ ایمپلنت ایناهم داشته باشه بالای۱۰۰تومن...

چیکار به خواهر بزرگترش داری اون که چیزی نمیگه ، میگه خواهر برادر کوچکترم این حرفو میزنن

دقیقاااا

با اونم دعوا کنم میگ ها بهم ولی خیلی سعی میکنم با اخلاق مودیش خودمو سازگار کنم تا کار به اینجا نکشه..

خوشبحالت کاش منم تک فرزند بودم ک هرچی سرم اومد بخاطر اینا بود عشقمو بخاطر اینا از دست دادم با رفتارا ...

یاد بگیر خودت پشت خودت باشی محکم باش حتی اگ کسی طرفداریتو نکرد خودت حقتو بگیر بذار دهنشون برا همیشه بسته باشه دیگ هم کمکشون نکن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اسی خاهرت ازدواج کرده؟شوعرش دکتره یا دندونپزشکواقعا خوشبحال دندونپزشکا

اره دندونپزشکه شوهرشم 

از بس آدم حساسیه خودش ک هیچوقت احساس خوشبختی نکرد😕

پولدارنا ولی میگم خوشبختی یچیز دیگس