2777
2789
عنوان

داداشم و خواهرم شغلمو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 84 پست

چه بی ادبن

اهمیت نده اونا دیدن ک این حرفا چقد روانتو به هم میریزه بیشتر تحریک میشن

به این فکر کن که الان میدونی یه شغلی داری و وجه اجتماعی خوبی هم داره واقعا شغل تو ارزوی خیلیاست 

و اینکه معلمی هم شغلیه ک در کنارش میتونی یه شغل دومم داشته باشی عزیزم از داشته هات لذت ببر 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کردن اینا خواهر برادر نیستن دشمنن خداروشکر ک خواهر برادر ندارم ولی اگه هم داشتم همچین برخوردی داشتن میشتم پهنشون میکردم دیگ از این غلطا نکنن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

البته سهمیه ای که زلزله زده ها میدادن مگه چقدر بود نهایتا در حد ۵ درصد ، خواهرتتت قطعا قطعاا تلاش کرده که تونسته این رشته رو بیاره وگرنه ۵ درصد یا کمتر در حدی نیست که بخواد مثلا از یه رشته پرت بیاره دندون ، همونطوررر که شما برای رشتتون تلاش کردی . هم کار شما که زحمت خواهرت رو نادیده میگیری و هم کار برادر و خواهر کوچکترت اشتباهه

کفر نعمت نمیکنم ولی من مث خر درس خوندم کلا ۵سال زندگی نکردم و همش درس میخوندم خیلی چیزا. این سالا از ...

اسی منم میخام دندونپزشک شم تورو خدا تو ک درجریانی بگو درامد دمدونپزشکا چقده

لطفااا😢

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
ول کن باباحال کن با کارت بزار بگنزیاد تحت تاثیر حرفا نباشهم رشته ایم من دارم برای استخدامی میخونم تا ...

انشالله موفق باشی😍

واقعا بنظر منم درسته پولش کمه ولی ارزشمندترین شغله تو دنیا❤