2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5374 بازدید | 240 پست
مامانمو چیکار کنمبخدا من صب مامانم گفت بهش بگوگفتم ندارهگفت غلط میکنه نداره چرا زن خواستداره نمیخواد ...

خب مامانت نباید میونه شمارو بهم بزنه مخصوصا از اولش راضی نبوده میتونی اون پول کم رو بگیری یکم خرید کنی تا مامانت آروم بشه بهانه دست مامانت نده که زمینه فراهم بشه بین شوهرت وخانوادت دلخوری پیش بیاد

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

جالب اینه من عروس عزیزه ام🤦🏻‍♀️چیزی نیس ک من بگم خودشونم علنا میگن حتی جلو اون عروسوالا براش مهم ن ...

عزیزم اون تعریفا طرفندشونه که حقتو پایمال کنن هرجا دیدی خانواده شوهر ازت راضیه به یه چیزی شک کن و بدون معمولا اینجوریه که تا حق طرفو ضایع نکرده باشن الکی ازش تعریف نمیکنن...

ایندفعه ازت تعریف کردن بگو اگه من عروس بهتره ام پس ارزش و احترامی هم که در عمل میذارین باید بیشتر باشه نه فقط تو حرف!!!!

بعد بهشون بگو که از تبعیض متنفری !!! 

بگو پس بابای من جهیزیه نمیده چون میخوام مستقل باشم...

پول جهیزیه رو پنهانی از بابات بگیر برا خودت خونه یا ماشین بخر...

بعدم اینم بگم اگه از شوهرت راضی هستی و خودش واقعا داره تلاشسو میکنه میتونی قید شرو بزنی و با شوهرت سازش کنی و کلا مستقل باشی و راحتو از خانواده شوهر جدا کنی ،در عوض فردا روز هم ازت کمک خواستن توهم میتونی بگی که مگه شما کمکم کردین که الان کمک میخواین ،،رو همون عروسی که کمکش کردن حساب کنن...

ولی اینا رو باید غیر مستقیم به کمک خانوادت محترمانه بهشون بگی که بدون همه چی حالیته و از الان نخوان زور بگن بهت

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب مامانت نباید میونه شمارو بهم بزنه مخصوصا از اولش راضی نبوده میتونی اون پول کم رو بگیری یکم خرید ک ...

نمیشه

همه چی میپرسه

اگه گفتم ده تومن ریخته

بدو بدو میره موجودی میگیره

یا میگه بریز برا خالت از فلان بازار خرید کنه 

نمیتونه دخالت نکنه

مامانبزرگمم همینطوره همش سوال همش سوال

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

عزیزم اون تعریفا طرفندشونه که حقتو پایمال کنن هرجا دیدی خانواده شوهر ازت راضیه به یه چیزی شک کن و بد ...

بخدا میگه نگیره😐

مگه براش فرقی میکنه؟

قرار شد ما پول وام ازدواج رو ب جای عروسی طلا بخریم 

میگه اشکال نداره جاش وسایل خونه میخریم😐

الانم هیچی نخریدهما که نه این رسم همسباید برا عقد چمدون لباس و وسایل ارایشی بخره ک میشه کل خریدای عر ...

آها

خب چیزایی که وظیفه اشه باید بخره اگرم نداره برای عید که پاداش کارمندارو میدن میتونه همشو یه جا بخره

آهاخب چیزایی که وظیفه اشه باید بخره اگرم نداره برای عید که پاداش کارمندارو میدن میتونه همشو یه جا بخ ...

پاداششون بخوره تو سرشون پارسال نفری هفتصد شد بزا ما

وسایل آرایشی نیست همش:)چهار تومنش وسایل ارایشیه اونم بخاطر چمدون وگرنه با سه تومن من پرونده وسایل ار ...

عزیزم اروم باشید ، من که بهتون حق دادم گفتم اینایی که گفتید ولخرجی نیس. فکردم ۱۰ تومن صرف ارایشیه😉

متاسفانه همه چی گرونه دخترعموم چندروز پیش برای خرید عقدش فقط یه کرم و پنکک و رژ و ریمل و مداد چشم و ابرو رژگونه واین خورده ریزای الکی خریده بود شده ۶تومن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
عزیزم به ارتشیا حقوق عادی میدن عیدی پاداششونم خوبه نرماله همه چیزم میتونی بری قسطی از فروشگاه ارتش ب ...

بابای خودم نظامیه

دیگه در جریان ایناش هستیم

حقوقش در حدی نیست ک بتونیم چیزی برداریم