2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5255 بازدید | 240 پست
سطح زندگی افراد متفاوتهببینین اگه نمی تونین با شرایط مالی نامزدتون کنار بیاین عقد نکنین اصلاظاهرا سن ...

منم برام مهم نیس چقد خریده 

نیان بگن چقد خریده مثلا اونا نمیگفتن من از کجا می‌فهمیدم؟

فامیل ما نیس فامیل خودشونه

ولی گیر هم ندن ب چیزای ما و خریدای ما

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

براش به عنوان هدیه ای چیزی کمربند بخر حالا که لازم داره یا لزوم خودتون و چمدونتون رو بخرید ادکلن بخر ...

من خودم موجودیم ۲۶۶ تومنه

دانش اموزم

پول از کجام بیارم

تو جیبیم هم قطعه چون دارن جمع میکنن برا نامزدم چیز بخرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اینو میگه ار جیب پسرش و شوهرش حتما خبر داره از جیب تو و خانوادت نیست که پس یا پسرش داره یا خودش ...

نداره

توقع داره نامزدم کل پول وامو بده عروسی

بعدم پای خرج نرفتن فک کردن راحته

وقتی اینو میگه ار جیب پسرش و شوهرش حتما خبر داره از جیب تو و خانوادت نیست که پس یا پسرش داره یا خودش ...

روزی ک اومدن خواستگاری گفتن ما ۲۰۰ ب برادرش کمک کردیم تا عقد کردن عروسیم با خودشون

ب علی هم کمک میکنیم ۲۰۰ شد ۱۵۰ باز ۱۵۰ شد ۱۰۰ صد هم شد پنجاه😐

چند وقت پیشم گفت چک ۳۶ تومن بهم داده بیشتر نداره

الانم میگه بابام نداره ک‌ پاسش کنم😐باید بزارم بعد عید و اینا

اتفاقا خودش همیشه میگه تو خیلی خسیسی پس میدونه خرج الکی نمیکنمبعدم عینا خرج کنم زن داداشش و خواهرش ه ...

خب گلم وقتی وضعو میبینی اینجور میزنید توسر و کله هم چرا دیگه میخوای زنش شی الان این وضعو داری ازدواج کنی بدتر میشه ها 

مگه مسابقه اس همش هی همو تحقیر میکنید 

خب گلم وقتی وضعو میبینی اینجور میزنید توسر و کله هم چرا دیگه میخوای زنش شی الان این وضعو داری ازدواج ...

چیکار کنم

حداقل از این شهر وامونده راحت میشم

میتونم برم بیرون میتونم برم سر کار میتونم درس بخونم

چیکار کنمحداقل از این شهر وامونده راحت میشممیتونم برم بیرون میتونم برم سر کار میتونم درس بخونم

دختر خوشگل اگه به امید سرکار میری همون تو اون شهر بمونی بهتر این آقا و خانواده ای که من میبینم عمرا فردا بزارن بری سرکار درس هم چون دانشگاه در پسره با این طرز فکراشون نمیزارن ببینن هم اسرار داری یه بچه می اندازند بغلت که دیگ درگیر اون شی بیخیال کار و درس بشی

الان چند سالتونه؟!

دختر خوشگل اگه به امید سرکار میری همون تو اون شهر بمونی بهتر این آقا و خانواده ای که من میبینم عمرا ...

کاری ندارن خواهر و رن داداششم درس خوندن و سر کار میرن تو عقدنامه هم قید میکنم

۱۷ سالمه

نه منم نمیخوام برداشته بشهچون میشناسمشچون مرد جماعتو میشناسم ی سری خواست برا من ی کرم پودر بگیره اون ...

شما مرد جماعت رو میشناسی؟

شما هنوز شوهر خودت رو کانل نشناختی؛ خانوادش رو نشناختی، هنوز نمیدونی یه قول خودت شوهرت که حقوقش رو خرج خودش نمیکنه خرج تو هم نمیکنه میگه پس انداز هم نشده ؛ پس پولش چطور شده؟ چطور میگی می‌شناسیش؟ خانوادش دروغ گفتن بهش کمک میکنیم و نتونستی متوجه بشی که اینا مرد عمل هستن یا حرف پوج!

ارزش زن به چمدون عروسی نیست

ارزش زن به احترام و توجهی هست که از شوهرش و خانواده شوهرش میگیره، به اینه که بتونه بدون دعوا خواسته اش رو بگه و واسش انجام بدن. و اگه نتونن دلیل منطقی بیارن نه حتی خانواده داماد هم بهش دروغ بگن و بپیچوننش. ارزش زن به ملاک ها و معیار های صحیح ازدواجشه. 

به اینه که کسی که انتخاب می‌کنه انقدر مرد باشه که مثلا خودش بیاد بهش بگه من شرط ضمن عقد تنصیف اموال بهت میدم ؛بدون هیچ فشاری. بیاد حساب مشترک بذاره واسه زندگیشون؛ به زنش آزادی بده؛ که اگه زنش خواست کار کنه بتونه؛ بتونه حرف بزنه و خودش باشه.

ارزش زن به خودشه؛ به اینکه چقدر جنم داره بتونه زندگیشو جمع کنه، به اینکه با رفتارش باعث بشه همه بهش احترام بذارن و بالا باشه؛ ارزش زن ماهیت خودشه....

نه دو تا تکه لباس و یه رژلب و کفشی که واسش می‌خرن...

شما اگه فکر میکنی بالا بودن ارزش یعنی اینکه توی دوران نامزدی واست خرید کنه خب حرفی نیست

فقط امیدوارم وقتی سنت رفت بالاتر و چند سال از ازدواجت گذشت؛ با حسرت به الان نگاه نکنی و نگی کاش بجای اینکه حواسم سر دو تکه لباس پرت میشد به چیزای مهمتر توجه میکردم و کاش به رفتار و حرفاش توجه میکردم؛ نه اینکه فقط ببینم چی خریدن چی نخریدن!

عرف اینه که تا عقد نکردید وظیفه ای نداره 🫠

الانم هیچی نخریده

ما که نه این رسم همس

باید برا عقد چمدون لباس و وسایل ارایشی بخره ک میشه کل خریدای عروس

و فقط اون نیس این وظیفه همس

الان ب نوعی توی انجام کاری ک وظیفشه مونده و تفره می‌ره 

بخدا من توقعم کمه🥲خودشم میگه من اهل مقایسه نیستم ولی ادمای اطرافو میبینم چطورین و اما خودم نامزدمم ...

حرفات اصلا بهم نمیخوره ، تو همش به فکر اینی ک ی وقت جلو مردم این دختر اون دختر کم نیاری اینجوری زندگی کردن جلوتر بره قشنگ نمیشه پیشنهاد میکنم ب ی مشاوره بری و خودتو اصلاح کنی چون خیلی به مردم چی میگن چیکار میکنن بها میدی قشنگ به معنای کامل داری بنده خدا رو تیغ میزنی 

در پناه حق باشید.

حرفات اصلا بهم نمیخوره ، تو همش به فکر اینی ک ی وقت جلو مردم این دختر اون دختر کم نیاری اینجوری زندگ ...

من کاریش ندارم بخدا ذره ای برام ارزش نداره چی تنمه چی میخورم و ... 

وقتی خودش و خانوادم ب روم میارن منم ناراحت میشم خب

مثلا من از کجا میفهمیدم دختر فلانی طلاش از من بیشتره؟

یا الان ک فهمیدم چیکارش دارم؟

گفتم برام بخره؟نه چون میدونم نداره

ولی قرار نبود منی ک گفتم برام گل هم نخر لباس هم نخر و دست خالی بیا در عوض پول پس انداز کن برا عقد 

در نهایت بهم بگه ندارم

پس وایسا حرف بزن باهاشون 

اگر اینجوریه ک پس انداز نمیکنه پیگیر شو داره با حقوقش چیکار میکنه 

حرف عقد کردنه میخای بهش بله بگی قشنگ بشناسش بعد بله بگو اگر مادرشم خیلی بهت تیکه میندازه یا اذیتت میکنه بیشتر بشین فکر کن ب صلاحته این عقد یا نه 

پس وایسا حرف بزن باهاشون اگر اینجوریه ک پس انداز نمیکنه پیگیر شو داره با حقوقش چیکار میکنه حرف عقد ک ...

ب من گفتن مادرش خوب و ارومه چون من خودم خیلی ارومم و سریع ب دل میگیرم و گریه میکنم 

ولی چند سری ک مادرشو دیدم امیدوارم نسیب گرگ بیابون نکنه

هر چند نامزدم زیاد باهاش جور نیس از فامیلاشون شنیدیم حدود پنج سال قهر بوده و اصلا خونه باباش اینا نمیومده