2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5340 بازدید | 240 پست

سه تومنو بگیر حالا تا گرونتر نشده برو ضروری‌ترها که قیمتش تقریبا رشد نکرده و مثل چندماه پیشه یل تخفیف‌واقعی زیاد داره بخر تا بقیشم جور کنه 

الان روز به روز قیمتها بالاتر میره پس بهتره الان بخری تا اینکه بزاری تا جمع شه 

ارایشها فقط اونهایی که استفاده میکنی بخر یوقت سایه  ۲۰ رنگ نگیری اصلا استفاده نمیشه فقط ضروریها رو بخر 

سعی کن کرم و پنکک نسبتا خوب بخری که دوام داشته باشه تا اگر بعد خواستی مهمونی چند ساعته بری دووم بیاره تازه عروسی پوستت خوب باشه و یا اگر خواستی بری عروسی میکاپ رو خودت انجام بدی پس کرم و پنکک مهمه و ریمل حجم دهنده اسنس البته فیک نباشه عالیه قیمتشم مناسبه نری سراغ گرونها 

رژ گونه یک رنگ نهایت دو رنگ یا سایه که دیگه کسی سبز و آبی که نمیزنه همه تناژ هلویی و صورتی میزنن و تناژصدفی هم برای زیر ابرو 

آفرین بنظرم مشکل ایشون نداشتن سیاستهدوس پسرت نیست که شوهرتهباید هواشو داشته باشی و بتونی با نهایت آر ...

اتفاقا خودش همیشه میگه تو خیلی خسیسی پس میدونه خرج الکی نمیکنم

بعدم عینا خرج کنم زن داداشش و خواهرش هیچ لباسیو دو دفعه تنشون نمیکنن من ک ندیدم اونارو خودش گفته

اونم ببینه خرج کنه هرچند من نه اهل چشم و هم چشمی ام نه چیزی ذره ایم برام ارزش نداره چی تنمه یا چی تنشونه ولی مثلا میدونم تحقیر می‌کنه بعدا بارها شده گفته تو‌ چرا لباسات مارک و اسم و رسم دار نیس در حالی ک خودش تو زبونش در رفت گفت لباسای داداشمو میپوشم

یعنی عادت داره خودشو بزرگ کنه وقتی اون اینکارو می‌کنه منم میکنم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مورد دیگه پول ازش نگیر که بری خرید. با خودت ببرش خودش ببینه و بعد خرید کن. اگر مثلاً یه کرم ۵۰۰ ت ...

خب دقیقا همین کارو کردم

ی لیست نوشتم گفتم اینترنتی بخرم میشه چهار تومن

برو ببینم بیرون چند در میاد

خودش گفت پرسیدم گرون تره اینترنتی بخر

اسی ، بعضی از رسوم برای زمان خودش خوبه .توی زمان ما که گرونی زیاده، شما هم بیشتر کوتاه بیا که به اون ...

من کاری ندارم بخدا من اگه هیچی طلا هم برام نمیخرن برام مهم نبود ولی مامانم...

و البته مامانش وقتی میگه دختر فلانی گردنبندش از کل طلای تو بیشتره و حلقه ای ک واسه پسره گرفتن خیلی بزرگه چی بگم؟میتونم همونجا در بیارم بگم من نگرفتم چون شما نداشتید؟

براش به عنوان هدیه ای چیزی کمربند بخر حالا که لازم داره یا لزوم خودتون و چمدونتون رو بخرید ادکلن بخرید اما باز معمولی نه دو تومنی همش سعی کنید از تخفیفات خرید کنید 

به عنوان هدیه چیزای مصرفیتون رو بخرین چرت و پرت و عروسک و شکلات و گل نخرید 

گل هم گرونه 

خب مثلا بعد از عقد چیزایی که میخوای کم کم بخری اتفاقی میوفته؟چه قانونیه که باید قبل عقد باشهخب شاید ...

چون همون خانواده خودشم مسخرم میکنن و نیش و طعنه میزنن

ی سری خواهرش با زبون بی زبونی گفت تو بلد نیستی خرید کنی

اووو چ چیزا دوتا دوتا جشن بگیره اینو دیگ منم نیستم اصلااتفاقا توقع منم کم نیست بالاسولی شهر شما چه پ ...

خب من که دارم میگم عروسی نمیخوام چون مادرش گفت من نمیزارم پسرم عروسیش جوری باشه ک مسخرش کنن عروسی بگیره در حد 1000 نفر مهمون!

من گفتم جشن عقد در حد 200 نفر اونم فقط درجه یک و واجبا

ببین به نظر من ازدواج های الان 2 حالت دارهیا سن پایین توقع کم بدون در نظر گرفتن رسم و رسومات (چون پس ...

نامزدم سنش کم نیس خانوادشم ندارن:)

نامزدم ۲۹ سالشه

اصن درکت نمیکنمفک میکنی این خریدایی که واست میکنه از هوا میاد؟میخوره؟تو که میگی یه کفش و کمربندم ندا ...

بخدا هیچی نخریده هیچیییی

خدا حلال کنه ی کفش خرید اونم ب سلیقه خواهرش برا چمدون

ی چادر اونم چون دید چادر خودم قدیمیه خودمم گفتم چادر اون گفت نمیخواد برا چیته ولی بازم خرید 

همین و از نشونمون تا الان یعنی حدود چهار ماهه 

کلا چهار تا گل واسم اورد

همین!

اصن درکت نمیکنمفک میکنی این خریدایی که واست میکنه از هوا میاد؟میخوره؟تو که میگی یه کفش و کمربندم ندا ...

من خودم گفتم برام چیز الکی نگیر پولاتو جمع کن بعدا خرج کنیم

یعنی علنا من گفتم دست خالی بیا اونم گفت باشه جمع میکنم موقع عقد همه چیز میخرم

الان موقع عقده کو؟

خب دیگه اگه شرایطشو قبول کردی باهاش کنار بیا الان با دلار هشتاد تومنی همه تو فشارنبنده ی خدا میگی کم ...

برا من چی خرید😐

از وقتی نشون اوردن

یعنی ۱۵ شهریور تا الان

خدا حلال کنه چهار تا گل آورده برام😐

تازه یکیشم رفته بود تو باغ مردم چیده بود 

ببخشید ولی خانواده اش یکم ... هستنا با این حرفا خودشونو زیر سوال میبرن ک

دقیقا

میدونن فامیلشون ب پسرشون کمک کرده چون پسره بیکاره

ولی اینا زیرشو میکشن و کمکی نمیکنن نامزد خر منم غرور داره میگه خودم گفتم کمک نمیخوام بدید داداشم 

خب من که دارم میگم عروسی نمیخوام چون مادرش گفت من نمیزارم پسرم عروسیش جوری باشه ک مسخرش کنن عروسی بگ ...

وقتی اینو میگه ار جیب پسرش و شوهرش حتما خبر داره از جیب تو و خانوادت نیست که 

پس یا پسرش داره یا خودشون میخوان خرج کنند