2777
2789

یه چیزی میگید که قید عشق و عاشقی و بزنم 

برم بخونم

همش دنبال قر و فر و اینم که چه عملی انجام بدم

با یه جمله پودرم کنید برم شروع کنم دیگه

کاربری دست دو نفره 

با این چیزا هیچی نمیشی 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی نمیشی هعی همینجوری خودت میزنی تو سر خودت چارتا آدم دور و برتم میکوبن تو سرت اون موقعس که از زمین و زمان شکایت میکنی

بعد از اونور روزگار بهت دست تکون میده میگه یادته روزی که باید پاره میکردی خودتو بهونه میاوردی؟ الان جور دیگه تلافی میکنم

آخرشم پسر عموت(منظورم ازدواج فامیلی) میاد میگیرتت که با این وضعیت نه پول سفر داری نه پول برای بچه و نه هیچی

و در آخر بازم تاکید میکنم هیچی نمیشی هیچی

هیچی نمیشی هعی همینجوری خودت میزنی تو سر خودت چارتا آدم دور و برتم میکوبن تو سرت اون موقعس که از زمی ...

هیچکس نمیاد دستتو بگیره بلندت کنه ب جا حرف انگیزشی پاشو درستو بخون اگرم برا این مسیر نیستی و عرضشو نداری برو ی حرفه یادبگیر موفق شو

یکی از اشناهامون پزشکی قبول شده.تا دبیرستان و پشت کنکور هیچ کاری نمیکرد جز درس

الان درسش داره میخونه پرستیژ کاری خودش داره

بعد حالا لیزر کرده میکرو کرده ابروها و......

شمل هم درست ب سرانجام برسون وقت برای این کارها زیاده

چندسال پیش گفتم مهم نیست کجا قبول شم مهم نیست درامدی داشته باشم من بالاخره ازدواج میکنم همسرم خرجمو میده،الان ک ازدواج کردم همه اطرافیان شوهرم از خواهرزاده هاش تا جاریام همه شاغل هستن و درامد دارن 

الان میگم کاش جدی میگرفتم کاش برا خودم شغل خوبی دست پا میکردم ولی افسوس خوردن هیچ فایده ای نداره

خودتو بکشون بالا،بالاخره با هرکی ازدواج کنی مطمئن باش مقایسه میشی با اطرافیان نزار حسرت زمان از دست رفته رو بخوری تازه کمک خرج شوهرتی باعث پیشرفت خودتونی 

فکر کنم دقیقا ملتفتت کردم ک زمانتو بخاطر کسی ک ارزش نداره از دست نده