2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5340 بازدید | 240 پست
خب چرا پا پیش گذاشته اگر شهر و رسم و رسوماتتون انقد پر هزینه ست من احساس میکنم تو پر توقع نیستی فقط ...

والا من هر کاری میکنم بعدش میبینم اشتباهه ازش چیزی نگرفتم خواستم بریم خونه پدرش گفت لباسی ک خودم خریدمو بپوش 

بعد ک من پوشیدم شبش گفت دیدی زن داداشم و ابجیم چجوری بودن تو چرا مث اونا نپوشیدی 

والا من پرتوقع نیستم نی نی سایتیا دستشون تو خرج نیس میگن وااای چهار تومن وسایل ارایشی الان ی کرم پور ساده ساده میشه سیصد چهارصد تومن عروس ک باید همه چی داشته باشه با ی کرم و رژ ک تموم نمیشه 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین بنظرم مشکل ایشون نداشتن سیاستهدوس پسرت نیست که شوهرتهباید هواشو داشته باشی و بتونی با نهایت آر ...

اره واقعا اگه چیزی هم جمع کنه یا میگه  نخر برای آینده خودتونه دیگه برای تنها خودش که نیست

زنایی مثل شما که ده میلیون میخان بدن شورت خیلی هم عزیز و نور چشمی شوهران تا امثال من که با ده تومن ی ...

عزیزم شما نخوندید یا نمیخواید بفهمید چی میگم؟

ده میلیون بدم شورت؟

من اینقد وسیله گفتم شما همین ی دونه رو گرفتید؟

کم کم ازش بگیر ، امروز بگو سه تومنو که زد چند روز بعد بگو دوباره بزنهاگه واقعنم نداشت خب دیگه چاره ا ...

این ماه ک میگه ندارم پس کنسله ماه بعدم ک نهایت ده تومن بده

ماه بعدم عقده بعد دقیقا از کجا میخواد بیاره؟کم کم چجور بگیرم وقتی نیست؟

والا من هر کاری میکنم بعدش میبینم اشتباهه ازش چیزی نگرفتم خواستم بریم خونه پدرش گفت لباسی ک خودم خری ...

ببین به نظر من ازدواج های الان 2 حالت داره

یا سن پایین توقع کم بدون در نظر گرفتن رسم و رسومات (چون پسره سن پایین انقد پول نداره اگرم حمایت کنن پدرشه ک بعدا بخاطر این حمایتا تا رنگ لباس زیر عروسم دخالت میکنن)

یا سن بالا ک هر دو مستقلن و دست تو جیبن و چون خودشون خرج میکنن کسی حتی جرات نداره نظر بده و تز بده

اگر عشق و عاشقی بودی باید صبوری کنی با نداریش چون بنطر میاد سن اقا هم کم باشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
چ فشاری هر فشاریه رو منهاون ک الان حقوقشو تکمیل داره میخوره ک هزار تومنم از حقوقش پس انداز نکردههر چ ...

اصن درکت نمیکنم

فک میکنی این خریدایی که واست میکنه از هوا میاد؟

میخوره؟

تو که میگی یه کفش و کمربندم نداره

پس داره خرجت میکنه

ولی چشمت نمیبینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این ماه ک میگه ندارم پس کنسله ماه بعدم ک نهایت ده تومن بدهماه بعدم عقده بعد دقیقا از کجا میخواد بیار ...

خب دیگه اگه شرایطشو قبول کردی باهاش کنار بیا 

الان با دلار هشتاد تومنی همه تو فشارن

بنده ی خدا میگی کمربندشم پوسیده برای خودش نخریده ولی واسه تو خریده 

منم عقدم عزیزدلم یه هفته قبل عقد خریدامو انجام دادم درسته خرید عقد باید انجام بشه اما من برا عقدم سر ...

185 تومنو ک خودش نداده

صد تومن وام گرفته 70 هم قبلا داشت باقیشم قرض کرده 

وام و قرض هارو ک خودم باید بدم بعد عقد

هیچ سختی ای نکشیده برا جمع کردنش پس

فک کن داره میگه دختر فامیلشون ی گردنبند ک خریده از کل طلاهای من گرون تره

اینقد کم توقع بودم ک وقتی یچیز میخوام براش عجیبه

185 تومنو ک خودش ندادهصد تومن وام گرفته 70 هم قبلا داشت باقیشم قرض کرده وام و قرض هارو ک خودم باید ب ...

ببخشید ولی خانواده اش یکم ... هستنا با این حرفا خودشونو زیر سوال میبرن ک

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دختر جون اول زندگی همینه دیگه باید کنار بیای دوست پسرت نی که بگی نداد یعنی دوسم نداری خب نداره یکم ص ...

اگه اینو بگم میگه چرا لازم دارم

میشناسمش خودم

الان میگه من دو تومن روغن ماشینمه

فک کرده من خرم میگم مگه آدم هر ماه روغن ماشین عوض میکنه دیگ اصلا جواب این پیاممو نداد

این رسم و رسومات رو همین جوونا باید بردارننه مادر و مادربزرگ‌هاخود به خود هم برداشته نمیشهولی وقتی خ ...

نه منم نمیخوام برداشته بشه

چون میشناسمش

چون مرد جماعتو میشناسم 

ی سری خواست برا من ی کرم پودر بگیره اونم من نگفتم خودش دید کفت تموم شده برات میگیرم وقتی گفتم چجوری میخوام

یهو گفت خونه ی باباتم اینجوری میخریدی؟

میدونم الان نخرم بعدا هم برام نمیخره و ارزشمو کم میدونه 

سطح زندگی افراد متفاوته

ببینین اگه نمی تونین با شرایط مالی نامزدتون کنار بیاین عقد نکنین اصلا

ظاهرا سنتون هم کم هس

دختر فامیل ممکنه صد برابر شما طلا بخره اما نامزد شما نتونه