2777
2789
عنوان

جایی که میشینیمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 145 پست
عمل کن خوب

جای خطرناکیه 

و اینکه اول شیمی و پرتو الویته

یه عده هم مثل من تا چند سال وضعیتشون ثابت مونده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی رشد نمیکنه ؟

یه سری دارو ها هست که گرونم هستن شدید جلو رشدو میگیره اگر جواب نده باید دیکه شیمی و این کارا کرد

و مثلا تو کلینیک یکی مثل من ۷ ساله ثابت مونده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
یه سری دارو ها هست که گرونم هستن شدید جلو رشدو میگیره اگر جواب نده باید دیکه شیمی و این کارا کردو مث ...

از بینم نمیره ؟ 

من عفونت گوش داشتم سه بار عمل شدم همش رشد میکرد دکتر بدی رفتم عود کرد 

با دارو جواب میداد ؟

از بینم نمیره ؟ من عفونت گوش داشتم سه بار عمل شدم همش رشد میکرد دکتر بدی رفتم عود کرد با دارو جواب م ...

نه از بین که نه

دکترت هر ۳ بار یه نفر بود؟

نه از بین که نهدکترت هر ۳ بار یه نفر بود؟

اره   بیمارستان دولتی بود بعد بار اول که عود کرد دیگه عمل نکرد و داد دست یه زنه که باعث فلج عصب صورتم شد و بار سوم خودش عمل کرد و الانم صورتم یه کم برگشته

هیچوقت جمع نمیشن ما قمیم یه منطقه رفتیم انکار پا گذاشته بودم وسط کابل

اراده برای جمع کردنشون باشه جمع میشن

این صحبت شما رو خودم هم تجربه کردم انگار همه جا شده کابل چرا انقدر اینا ورودشون آزاده واقعا نمی دونم

ولی از اینکه اسی گفت نیستن دیگه تو منطقه اشون خوشحال شدم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود