خرگوشیتونم مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 عنوان انصراف از دانشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 55 پست تاپیکای قبلی توضیح دادم.بدم یا نه؟ در مسیر....🌱 1403/10/09 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 عزیزم من یه هفته بعد ثبت نام حضوری انصراف دادماصلا هیچ وقت علاقم نبود,نه بازار کار خوبی داره نه هیچی ... روزانه بودین؟ در مسیر....🌱
yayaya1 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 455 روزانه بودین؟ نه,میخواستم تو استان خودم باشه ,دیگه مجبوری آزاد زدم دل شکسته💔
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 من پیرا سال اول قبول شدم نرفتم حتی خانواده گفتن بخون انصراف بده بعدا اوردی ولی ترجیح دادم بمونم پشت ... سال اول رتبه اتون چند بود؟ در مسیر....🌱
audreyhepburnnn عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 258 سال اول رتبه اتون چند بود؟ ۱۲ هزار . زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 نه,میخواستم تو استان خودم باشه ,دیگه مجبوری آزاد زدم من معدلمم ۱۸.۵ بود.همه ی نمره هام رو ترمیم زدم همشون نوزده و نیم و نوزده و هفتاد و پنج اینا .به غیر ریاضی که ۱۵ شدم💔 صادقانه دارم تو رشته ام حیف نمیشم؟ تو کلاس با اختلاف رتبه ام از بقیه بهتره نفر اول کلاسمون بودم😭 در مسیر....🌱
yayaya1 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 455 من معدلمم ۱۸.۵ بود.همه ی نمره هام رو ترمیم زدم همشون نوزده و نیم و نوزده و هفتاد و پنج اینا .به غیر ... وای چقدر منی بخدامنم طول ۱۲ سال مدرسه نفر اول کلاس بودمدر شان خودم نمی دیدم بهداشتو,خیلی ناراحت بودم ,انصراف دادم,نمیدونم میترسم از تهش دل شکسته💔
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 ۱۲ هزار درصد هاتون چطور بود؟ چون تخمین رتبه به منم همینطوری میداد حتی به تعهدی هم امید داشتم و گفتم در بدترین حالت هوشبری اینا میارم ولی رتبه های امسال کلی جابه جا شد و تهش شد بهداشت💔البته من انتخاب رشته افتضاحی کردم و فقط یازده تا انتخاب تو شهر خودمون زدم در مسیر....🌱
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 وای چقدر منی بخدامنم طول ۱۲ سال مدرسه نفر اول کلاس بودمدر شان خودم نمی دیدم بهداشتو,خیلی ناراحت بودم ... همین الانم تو دانشگاه نفر اولم تنها کسی تو کلاسم که رفرنس میخونه.همکلاسی هام بیخیالن در مسیر....🌱
yayaya1 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 455 همین الانم تو دانشگاه نفر اولم تنها کسی تو کلاسم که رفرنس میخونه.همکلاسی هام بیخیالن منم قبل جوابا گفتم میرم میخونم,مقاله فلان,دیدم نشد چیزی که میخواستم دل شکسته💔
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 وای چقدر منی بخدامنم طول ۱۲ سال مدرسه نفر اول کلاس بودمدر شان خودم نمی دیدم بهداشتو,خیلی ناراحت بودم ... خیلی رشته پایینیه مگه نه ؟ طرف با مدرک دیپلم میره بهورز میشه بعد من بعد اینهمه جون کندن برم خانه بهداشت😐 در مسیر....🌱
audreyhepburnnn عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 258 درصد هاتون چطور بود؟ چون تخمین رتبه به منم همینطوری میداد حتی به تعهدی هم امید داشتم و گفتم در بدتری ... سال اولم؟ سالی که من کنکور دادم عمومیا بود و اونا منو نجات دادامسال خیلی شرایط مسخره بود ولی چون ۲ سال دیگه باید کنکور بدی حسابی بخون . زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 170 منم قبل جوابا گفتم میرم میخونم,مقاله فلان,دیدم نشد چیزی که میخواستم نمرات و درصد هاتون چقدر بودن؟ البته اگه موردی نیست🥲 منطقه ۳ هستین؟ در مسیر....🌱
yayaya1 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 455 خیلی رشته پایینیه مگه نه ؟ طرف با مدرک دیپلم میره بهورز میشه بعد من بعد اینهمه جون کندن برم خانه بهد ... من دوسش ندارم واقعا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد,مثلا بقیه پیراها نهایت تو کلینیک و اینا میشه یه کاری کرد این نه دل شکسته💔
yayaya1 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 455 نمرات و درصد هاتون چقدر بودن؟ البته اگه موردی نیست🥲 منطقه ۳ هستین؟ درصدام زیاد اوکی نیست روم نمیشه 😂فقط تراز معدلم ۷۷۰۰ دل شکسته💔