2777
2789
سال اولم؟ سالی که من کنکور دادم عمومیا بود و اونا منو نجات دادامسال خیلی شرایط مسخره بود ولی چون ۲ س ...

۴۰۵ رو در صورت انصراف میتونم شرکت کنم.بنظرتون از الان همراه دانشگاه واسه کنکور بخونم و ۴۰۶ کنکور بدم یا شانسم رو توی ل ب پ امتحان کنم و اگه قبول نشدم برم سراغ کنکور؟ 

مثلا گایتون رو تو دوماه تموم کردم و گیراییم توش عالیه ولی نمیشه گفت حتما قبولم چون ظرفیت خیلی کمه.

از یه طرف وضعیت کنکور اصلا قابل پیشبینی نیست میترسم همینم از دست بدم 

درصدهاتون یادتونه؟

در مسیر....🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم پشت کنکورم دوست دارم ول کنم برم آزاد کامپیوتر بخونم چون تو رشته های تجربی آینده ای که میخوامو نمیبینم 

دوباره پشت کنکور انقدر خودتو آزار بدی بخونی حالا قبولم بشی بری یه رشته پیرا با حقوق معمولی.. یا اصلا رشته تاپ که دراز مدت باید فقط خر بزنی لا کتابا تهش بازم حقوقی نیست که چنگی به دل بزنه. کاش به زحمتش بی ارزه یا همینو ادامه بده یا برو آزاد 

خدایی که تو را ببخشد، دگر خدای من نیست

منم پشت کنکورم دوست دارم ول کنم برم آزاد کامپیوتر بخونم چون تو رشته های تجربی آینده ای که میخوامو نم ...

اون حقوقو با یه شغل آزاد خیلی راحت تر و بی دردسر تر میتونی در بیاری 

من این جنبه رو در نظر گرفتم که ما درس می‌خونیم که شغل داشته باشیم که ازش پول در بیاریم. اگه بحث علاقه خیلی واست مهمه بازم خودت میدونی.. ولی تو اوضاع الان ببخشید ولی علاقه کیلو چند؟! پول داشته باشی عشق دنیا رو بکنی اون موقع علاقه چی میگه 

بیخیال بابا

۴۰۵ رو در صورت انصراف میتونم شرکت کنم.بنظرتون از الان همراه دانشگاه واسه کنکور بخونم و ۴۰۶ کنکور بدم ...

اینکه تو یه درس خوب باشی ملاک این نیست ک قبولی ببین من راجبش خیلی حیلی تحقیق کردم

ولی اینکه بشینی ۴ تا کتاب دبیرستانیو بخونی خیلی راحت تره چرا نتونی میتونی فعلا معدلتو تو دانشگاه خیلی بالا نگه دار تا برا کنکورم بخونی

من سالی که قبول شدم رنج درصدام روی میانگین ۶۵ بود

. زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍

منم پشت کنکورم دوست دارم ول کنم برم آزاد کامپیوتر بخونم چون تو رشته های تجربی آینده ای که میخوامو نم ...

اگه میخواستم برم دنبال مهارت اینقدر خودمو اذیت نمیکردم تجربی نمیخوندم.میتونستم برم کار دانش :)

در مسیر....🌱

اگه میخواستم برم دنبال مهارت اینقدر خودمو اذیت نمیکردم تجربی نمیخوندم.میتونستم برم کار دانش :)

من صرفا نظر خودمو گفتم و از جنبه دیگه ای نگاه کردم 

هر طور خودت صلاح میدونی 

بابات چی؟ 

بابات پشتت هست؟ 

به نظرم بابات باهات همراه باشه خیلی بهتر از مادرته 

ولی در کل تو زندگی خودت رو داری باید خودت تصمیم بگیری

درمورد انصرافم 

نمی دونم واقعا 

منم تقریبا شرایط شما رو دارم 

البته من داروسازی دوست داشتم 

ولی مسیرم رو عوض کردم رفتم تو یه رشته دیگه موفق بشم

شاید شما نتونی رشته دیگه ای رو دوست داشته باشی

در کل بستگی به خودت داره 

باید تجزیه تحلیل کنی ببینی می تونی با این شرایط جدید کنکور دوباره سختیش رو به جون بخری

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

ضمنا پیرا هستم ولی به کمتر از پزشکی راضی نمیشم😕🤝

میدونم. انشالله که بیاریش! 

ولی پزشکی هم اون بهشتی که همه فکر میکنن نیست 

معلوم نیست چند سال بعد از دبیرستان بری سراغش 7 سال بخونی 2 سال بری طرح که مدرکتو آزاد کنن بعدش بشی یه پزشک عمومی با حقوق یک کارگر! 

تازه اگه تعهدی نباشی بلافاصله بعدش بری تخصص بخونی 4.5 سالم اون طرف طول میکشه باز 2 سال طرح تخصص باید بری میشه 35.40 ساله تا مطب بزنی و مارت بگیره و.. ببخشید ولی مگه دیوانه ای؟! 

4 سال دیگه بهداشتو تموم کن برو سر کار نه شیفت طولانی هست نه کار سنگین بعدش میتونی در کنار کارت کارای دیگه رو هم تجربه کنی و تو جوونی رفاهو تجربه کنی 

پزشکی فقط از گهواره تا گور دانش بجویه

کی میخوای زندگی کنی پس؟! 

2 سال اول فقططط باید درس بخونی بعد دو سال یه آزمون مثل کنکور داره که اگه اونو تا 3 بار نتونی قبول بشی باید تغییر رشته بدی! فک کن همه بفهمن قراره دکتر بشی بعد نشی! شاید باورت نشه ولی سالای بعدش میبرنتون بیمارستان بدون اینکه بهتون یاد بدن میگن برو انجام بده یاد بگیری!!! اونجا انقدر سر همه شلوغه که تو باید صرفا بر اساس تئوری هایی که خوندی مثلا سوند بزاری! تویی که اصلا تجربه گذاشتنش گو نداری و مدام نگران اینی که وای نکنه اشتباه کنم بعد باید دیه بدم و.. و واقعا هم همینطوره. تو اونجا نمیتونی بگی من یاد ندارم کسی بهت گوش نمیکنه چون اینجا ایرانه سیستم اینجا فرق میکنه. بعدش که شیفتا شروع بشه انقدر شیفتا سنگینه که زمان استراحتی هم داشته باشی مدام خوابی یا در حال درس خوندن برا امتحان. وضعیت حقوقشم افتضاااحه افتضاح فک من در حد ماهی 3 تومن برای اوووون همههه شیفت در ماه. یعنی اگه تو حامی نداشته باشی واقعا کلاهت پس معرکه ست، بعد اینطوری توقع دارن تو رو کارت هم متمرکز باشی و با عشق انجام بدی ولی آخه چطوری؟! وقتی که طرف وسط شرح حال گرفتن تر بیمار نگران قسط و پولی که نتونست برا بچه مدرسه ایش هزینه کنه مثلا یا هر هزینه ی دیگه ای. مهاجرتشم خیلی خیلی سخته و هزینه به شدت سنگینی داره در حد میلیارد و یک دانشجوی پزشکی با این همه مشغله ای که داشته اون موقع این پولو از کجا میتونه داشته باشه؟! اووو اگه بخوام برات بیشتر بازش کنم ترجیح میدم اصلا اینکارو نکنم. خودم از وقتی شنیدم و فهمیدم حالم بد شد و دودل شدم وگرنه خودمم پشت کنکورم و دارم تصمیم به راه دیگه ای میگیرم. 

من فقط قصدم راهنمایی بود بازم هر جور خودت دوست داری