2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه قضیه براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی خون میاد برا همه

برای من نیومد خاله هامم میگن نیومد خالم سی سال پیش عروس شده خونم نیومده شوهرش شک نکرده الان شوهر اسی تو سال ۴۰۳ به چیا فک میکنه! قدیما بیشتر حساس بودن و حکمای سنگینم داشت برای خانواده ها. حتی خالم میگه دیدیم خون نیومد یه ذره دستشو برید زد به پارچه به همه نشون دادیم

برام صلوات میفرستین

😒اصلا به قول آقا، فرض کنیم قبل ازدواج رابطه داشتی. آیا خودش قبل ازدواج رابطه نداشته این آقای محترم؟ الان مگه اون زمانه که پرده مهم باشه؟ همین که به همدیگه شناخت کافی دارین و طرز فکر همدیگه رو میدونین و به هم متعهد هستین، کافیه.

خب چرا با شوهرت نرفتی ک بهش توضیح بده مردا یکم کله پوکن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
🤌😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

😂😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

چه جالب مردم با هم میرن زیر یه سقف ولی بهم اعتماد ندارن

آخه اصلا به اعتماد هم ربطی نداره. گذشته هرکس به خودش مربوطه. ما میاییم گذشته شوهرمونو زیر و رو کنیم؟نه. اما بعضی از مردها به خودشون این اجازه رو میدن.

بهش بگو هر دکتری میخوای خودت برام انتخاب کن باهم بریم داخل اتاقشم با همسرت برو که فک نکنه با دکتره هماهنگ کردی بعد به دکتره خودت نگو که پرده ات حلقویه بزار خود دکتره جلو همسرت بگه به همسرتم بگو که بخاطر اینکه خیالش راحت باشه اینکارارو میکنی خوب نیست شک تو دلش بمونه

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

چه جالب مردم با هم میرن زیر یه سقف ولی بهم اعتماد ندارن

حالا اگه مثلا اولین بار با شوهر باشه، به شوهر مدال و جایزه میدن؟ چه بسیار افرادی که اولین بار با شوهرشون تجربه کردن و بعدا هزار بار به همون شوهر خیانت کردن. ذات مهمه وگرنه پرده الان پیش پا افتاده ترین مسئله هست توی روابط بین زن و شوهر.اونقدرررر مسائل مهمتر هست که بخوام بنویسم، اندازه یه کتاب حرف میشه.