2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه,میخواستم تو استان خودم باشه ,دیگه مجبوری آزاد زدم

من معدلمم ۱۸.۵ بود.همه ی نمره هام رو ترمیم زدم همشون نوزده و نیم و نوزده و هفتاد و پنج اینا .به غیر ریاضی که ۱۵ شدم💔 

صادقانه دارم تو رشته ام حیف نمیشم؟ تو کلاس با اختلاف رتبه ام از بقیه بهتره نفر اول کلاسمون بودم😭

در مسیر....🌱

من معدلمم ۱۸.۵ بود.همه ی نمره هام رو ترمیم زدم همشون نوزده و نیم و نوزده و هفتاد و پنج اینا .به غیر ...

وای چقدر منی بخدا

منم طول ۱۲ سال مدرسه نفر اول کلاس بودم

در شان خودم نمی دیدم بهداشتو,خیلی ناراحت بودم ,انصراف دادم,نمیدونم میترسم از تهش

خدایا کاش واسه یه بارم که شده بود دستمو میگرفتی💔

۱۲ هزار

درصد هاتون چطور بود؟ چون تخمین رتبه به منم همینطوری میداد حتی به تعهدی هم امید داشتم و گفتم در بدترین حالت هوشبری اینا میارم 

ولی رتبه های امسال کلی جابه جا شد و تهش شد بهداشت💔

البته من انتخاب رشته افتضاحی کردم و فقط یازده تا انتخاب تو شهر خودمون زدم

در مسیر....🌱

وای چقدر منی بخدامنم طول ۱۲ سال مدرسه نفر اول کلاس بودمدر شان خودم نمی دیدم بهداشتو,خیلی ناراحت بودم ...

همین الانم تو دانشگاه نفر اولم تنها کسی تو کلاسم که رفرنس میخونه.همکلاسی هام بیخیالن

در مسیر....🌱

همین الانم تو دانشگاه نفر اولم تنها کسی تو کلاسم که رفرنس میخونه.همکلاسی هام بیخیالن

منم قبل جوابا گفتم میرم میخونم,مقاله فلان,دیدم نشد چیزی که میخواستم 

وای چقدر منی بخدامنم طول ۱۲ سال مدرسه نفر اول کلاس بودمدر شان خودم نمی دیدم بهداشتو,خیلی ناراحت بودم ...

خیلی رشته پایینیه مگه نه ؟ طرف با مدرک دیپلم میره بهورز میشه بعد من بعد اینهمه جون کندن برم خانه بهداشت😐

در مسیر....🌱

درصد هاتون چطور بود؟ چون تخمین رتبه به منم همینطوری میداد حتی به تعهدی هم امید داشتم و گفتم در بدتری ...

سال اولم؟ سالی که من کنکور دادم عمومیا بود و اونا منو نجات داد

امسال خیلی شرایط مسخره بود ولی چون ۲ سال دیگه باید کنکور بدی حسابی بخون

. زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍

خیلی رشته پایینیه مگه نه ؟ طرف با مدرک دیپلم میره بهورز میشه بعد من بعد اینهمه جون کندن برم خانه بهد ...

من دوسش ندارم واقعا 

هیچ کاری نمیشه باهاش کرد,مثلا بقیه پیراها نهایت تو کلینیک و اینا میشه یه کاری کرد این نه 

نمرات و درصد هاتون چقدر بودن؟ البته اگه موردی نیست🥲 منطقه ۳ هستین؟

درصدام زیاد اوکی نیست روم نمیشه 😂

فقط تراز معدلم ۷۷۰۰