2777
2789
عنوان

کیا جاری خودشیرین و موذی دارن

111 بازدید | 14 پست

من دیگه حالم از اینهمه تملق و چاپلوسی بهم میخوره

خواهش میکنم برداشت بد نکنید محبت واقعی با چاپلوسی فرق داره … میدونم متوجه منظورم میشید

جاری من خیلی خودشیرینه

همزمان کافیه کسی کاری با خوذش و بچه هاش داشته باشه دومتر زبون داره و حاضر جوابه

ولی با این حال خانواده شوهر عااااااشقانه میپرستنش

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫

با این حال من که همیشه احترامشون رو دارم و هیچ بحثی باهاشون ندارم در نهایت احترام برخورد میکنم انگار ازم متنفرن

خیلی بینمون فرق میذارن

گاهی اوقات دلم میشکنه از اینهمه بی عدالتی

گاهی اوقات میگم مهم نیست ولشون کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس منو چی میگی خواهروقتی خودمونیم خیلی باهام خوب و مهربونن ، وقتی جاریم هشت باهام سردن که یه وقت خان ...

منم همینم

اونقدر مراقبشن که حد و حساب نداره

خودش ک مهم نیستولی وقتی تو یه جمعی هستیم بیش از حد بهش توجه میکنن و در مقابلش با من بی تفاوتنحس میکن ...

عزیزم مادر شوهر منم همینطوره جاری بزرگم را بیشتر احترام میزاره چرا چون دریده است

تو الان تو خیابون یه سگ هار ببینی چیکار میکنی؟بهش کاری نداری و سریع رد میشی تا گازت نگیره 

احترامی که از روی محبت باشه ارزش داره نه از روی ترس

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
جدی؟ چطور میتونی خودشیرین و چاپلوس باشی؟ حس بدی بهت دست نمیده از نقش بازی کردن و ادا دراوردن

خودشیرین و چاپلوس نیستم😂 

ولی حسی ک تو داری مث حس جاریم ب منه

من از اول مث مهمان رفتم و اومدم، احترام نگه داشتم، سر بچه هامم شوخی ندارم باهاشون 

اون از وقتی اومد ولو بود خونه مادرشوهرم و احساس صمیمیت کرد، من خواهرشوهرام بزرگترن با خانم صدا زدم ولی اون فک کرد صمیمی بشه هرجور دوست داشت صدا زد 

خب الان خانواده شوهر احترام منو بیشتر دارن، تقصیر منم نیست روشی ک خودش انتخاب کرد 

بارها دیدم بهش دستور دادن فلانی پاشو اینکارو بکن، ولی با من ایتجور نیستن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
عزیزم مادر شوهر منم همینطوره جاری بزرگم را بیشتر احترام میزاره چرا چون دریده استتو الان تو خیابون یه ...

از اون سگه دوری میکنم و فرار میکنم نه اینکه برم بچسبم بهش بغلش کنم محبت افراطی کنم

اونا یه جوری برخورد میکنن انگار دور ازجون من و شما اون سگه بیشتر منم تا اون

خودشیرین و چاپلوس نیستم😂 ولی حسی ک تو داری مث حس جاریم ب منهمن از اول مث مهمان رفتم و اومدم، احترام ...

اشتباه برداشت کردی من حسادتی به جاریم ندارم اتفاقا من از اول مثل شما رفتار کردم ولی احترامی که شما میبینی نمیبینم همین برام عجیبه

اشتباه برداشت کردی من حسادتی به جاریم ندارم اتفاقا من از اول مثل شما رفتار کردم ولی احترامی که شما م ...

پس اون حتما ببخشید سلیطه س ازش میترسن احترام الکی میذارن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
ولی همون احترام الکیم خیلی خوبه ن؟من حس میکنم همیشه بهم بی احترامی میشه

چی بگم والا