2777
2789

جاروبرقی نمیتونم بزنم از ترس روشن کنم میگه رخ رخ صدا میده مگ اهن دارین میکشین یا د ماهه اومدیم بات لوله کشی استباهشون گاز نداریم هیچی نگفتیم داریم درست میکنیم اوستا کار ها شب میان اینا هم هس میگن سرو وصدا نکنین لوستر وصل میکنیم میگن دریل نزنین میخایم بخابیم ده شب دارن میخابن؟؟؟بعدم من دو روز دیگ مهمان دعوت کنم یدونه بخندن میخواد بیاد بالا مرتیکه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله ده شب وقت خوابه کارمنداس و اداریاکار شما ایجاد مزاحمته

اونی ک اینقد رو ساعت خواب حساسه خبر مرگش خونشو اجاره نده ک با ارامش هرساعتی خواست کپه مرگشو بزاره !هرچیزی حریم و قانون داره وقتی خونه ای اجاره داده میشه در عوض مبلغی مستاجر به صورت حدودی صاحب اون خونه میشه برای مدت معلوم و حدود اختیاراتی داره !مثل ساعت خوابش یا تعمیرات منزلش . !

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونی ک اینقد رو ساعت خواب حساسه خبر مرگش خونشو اجاره نده ک با ارامش هرساعتی خواست کپه مرگشو بزاره !ه ...

در ثانی روی خونه های خالی هزار تا اجاره و کوفت و زهرمار میاد دولت ملزم به اجاره خونه کرده تا خونه های خالی کم بشن

لطفا قبل از نظر دادن اندکی اخبار نگاه کنید یا مطالعه بفرمایید

بله ده شب وقت خوابه کارمنداس و اداریاکار شما ایجاد مزاحمته

عزیز من خودم کارمندم بله وقتی روز نیستم باید شب ب کارم برسم بعدشم من مسولل خواب کوفتی این نیستم ک جارو برقی نزنم ک بخابه؟؟

عزیز من خودم کارمندم بله وقتی روز نیستم باید شب ب کارم برسم بعدشم من مسولل خواب کوفتی این نیستم ک جا ...

اخر هفته که هستی خونه عزیزم اون موقع جارو کن

یا ساعت شش عصر 

اگه تازه ده شب جارو بزنی حقیقتا مردم آزاریه میتونه حتی قانونی از شما شکایت کنه

میخوای قبول کن میخوای قبول نکن من رویه حقوقی و قانونی گفتم

خبر مرگ نداره آپارتمان نشینی فرهنگ داره که گویا شما ازش بهره ای نبردی

قرار داد منزلو باز کن کدوم خطش ساعت خواب تعیین شده؟کجای قانون گفته باید 10شب خوابید؟چون پاینی یا بالای کارمندن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ثانی روی خونه های خالی هزار تا اجاره و کوفت و زهرمار میاد دولت ملزم به اجاره خونه کرده تا خونه ها ...

خوب دیگ وقتی من ماهی 23ملیون اجاره میدم!پول پیش 500ملیون دادم!ساعت خوابمم دست خودم نی؟ نمیگم 10 ب بعد یورتمه برم ولی ساعت خوابم دست خودمه یا مهمون میاد چیز عجیبی نی .اون صاحب خونه کوفتی هم وقتی میخواد زر زر کنه ب اون اجاره ای ک میگیره فک کنه .اگر ارامشش براش مهم تره قید پولو بزنه خالی نگه داره تاوانشو بده ک ساعت کپه مرگش بهم نریزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب دیگ وقتی من ماهی 23ملیون اجاره میدم!پول پیش 500ملیون دادم!ساعت خوابمم دست خودم نی؟ نمیگم 10 ب بع ...

قوانین آپارتمان نشینی سر و صدا شامل چه مواردی است؟

https://raminpourata.com/apartment-rules-regarding-noise/

این مطلب بخون جواب همه سوالاتت توشه

خونش اجاره داده دور از جون اسطبل نیست شمام اسب نیستی

پس هم اون حق داره هم شما

پول دادی صاحب خونه شدی صاحب اعصاب مردم که نشدی 

این مطلب بخون هم از حقوقت اگاه بشی هم به مردم ظلم نکنی چون قابل شکایته 

اگه دوست داری اطلاعات کسب کنی بیشتر بخون

پافشاری روی نظر بیهوده نکن

قیمت خونم اون تعیین نکرده عرف منطقه تعیین کردی ناراحتی خونه بخر اعصاب مردم به گند نکش

یا برو ویلایی اجاره کن

منهای قانون ادب حکم میکنه انصاف داشته باشی

والسلام 

قوانین آپارتمان نشینی سر و صدا شامل چه مواردی است؟https://raminpourata.com/apartment-rules-regarding ...

الحمدالله ک پولشو دارم میدم و میزنم تو دهنش بخواد بم بگه کی جارو کنم کی بخوابم .شمام پایبند ب قوانینت باش.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الحمدالله ک پولشو دارم میدم و میزنم تو دهنش بخواد بم بگه کی جارو کنم کی بخوابم .شمام پایبند ب قوانین ...

پولدار خانم برو خونه ویلایی دهن مردم آسفالت نکنی

هرکی طبل توخالیه ادعاش بیشتره

اگه پولدارم باشی new moneyهستی

روزت بخیر 

اسی توچنین شرایطی بودم...پیر بودن ...دهانم سرویس شد و فرار کردیم از اونجا.‌بچه هام نوپا بودن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎