ymariam مدیر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 337 عنوان قرص دوقلوزایی | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست بچه ها این قرص دوقلوزایی ک میگن چیه ؟ عوارض نداره؟ میشه بدون پزشک مصرف کرد؟ من خیلی دوقلو دوست دارم تو خانوادمونم خیلی دوقلو داریم 1403/10/09 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ymariam مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 337 اگه منظورت کلومیفنه پدرآدمودرمیاره نخورعوارضش زیاده اره اره همینو گفتن اسمشو یادم نمیومد واقعا؟
فرشتهمهری عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1738 اسمش چیه ؟ وایی ایشالا ک نشه😂 ولی چند قول رو خیلی دوست دارم هم من هم شوهرم نمیدونم والا خانمایی که تنبلی تخمدان دارن قبل بارداری استفاده میکنن بپرسی اسمشو بهت میگن
دختر_12 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 21231 به نظرم این جور کارا درست نیستدخالت تو ژنتیک میتونه خطرناک باشه واسه بچه کاربری دست دو نفره
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15156 اره اره همینو گفتن اسمشو یادم نمیومد واقعا؟ بله بروتاپیکایی که راجبه کلومیفنه روبخون مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید