2777
2789

اون برای تولد من با خواهراش پول گذاشتن روی هم لباس خریدن ، من اولین سالی هستش که عروسشونم 

برای یلدای هم باز همه پول گذاشته بودن روی هم برام کادو آوردن حق زیاد به گردنم دارن برادر شوهرم مجرده

من ندیدم اون مصلا به شوهرم کادو بده 

حالا بنظرتون براش چیزی بگیرم؟ من مشکلی ندارم با کادو گرفتن واقعا نمیدونم‌چی بخرم همه چیزم خیلی گرون شده ..

بنظرتون ی کیک بگیرم تولد بگیریم براش؟! 

نمی‌دونم چی بهش کادو بدیم باور کنید ذهنم درگیره 🥲 

دوستم میگ‌اونا چون اولین سالی بوده ک عروسشون بودی کادو گرفتن نیاز نیست توام بگیری چون دیگ هرساله باید این کارو کنی 

بنظرتون باید برای خودش جبران کنم یا در آینده زن گرفت برای زنش ؟

بنظرم بگیرید ی کیک و یک کادو

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه جات بودم دعوتشون میکردم اونشب خونمون بامادرشوهرم اینا بعدش یه کیک میگرفتیم شوهرمیبردبراش فوت جیکردکه مثلاازطرق ۲تامونه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

هودی بگیر براش از ۳۰۰تومن هست ب بالا 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
ببین شوهرت چی میگه ، بهش بگو اگه موافق بود با همدیگه یه کادو بدید. کادوی جدا نده

ن عزیز منظورم همینه شوهرم که حوصله خرید ندارع من میگیرم اون بهش میده 

شوهرم میگ بگیریم 

چی بگیریم