2777
2789
عنوان

بزرگترین حُسن ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 69 پست
خداروشکر خدا مادربزرگتون رو حفظ کنه براتون

قربونت🌸 خدا عزیزان شما هم‌حفظ کنه انشاءالله 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

خیر عزیز دل خانواده با اصالت هم احترام کسی رو داره که احترامشونو داره . من دیدم عروسی که پوست این خا ...

ما اگه عروس بلانسبت شما بدجنس و بدخواه نصیبمون بشه کلا با دختره قطع ارتباط میکنیم اصلا اهل بی احترامی و بگو مگو و خاله خانباجی بازی نیستیم کلا این چیزا تو ذاتمون نیست 

دو حالت داره رابطه مون با عروس 

یا دختره اخلاقش خوب و نرماله که در این صورت همه باهاش عالی رفتار میکنن

یا دختره خیلی بد ذاته که کلا همه باهاش قطع رابطه میکنن

نمونه اش رو تو فامیل داشتیم که مادرشوهره واقعا زن نجیبی بود اما عروسه خیلی اذیتش میکرد 

عروس و مادرشوهز الان چندساله که کلا قطع ارتباط کردن و مادرشوهره فقط با پسر خودش در ارتباطه  

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به ازدواج سنتی و غیر سنتی نداره دوست خدابیامرز من رو عمه سوهرش تو سفر مکه دید و ازدواجشون کاملا سنتی بود ولی انقدر عذابش داد حتی یکبار مراسم عروسیشونو کنسل کرد تالار فرمانیه مراسمشون بود ملی عذاب داد به دوست خدابیامرز من اخرسرم پدر دوستم عروسیشونو کرفت و عذابایب که به دوستم داد نتیجه اش شد سرطان و خاک با یه دختر ۵ ساله…

من انتخاب شوهرم بودم و باهم دوست بودیم مادر سوهرم یه خانم خیلی انسان و مهربونه !!! این چیزا به ذات ادم و معرفت و شعور ربط داره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
میدونید همه جا غیر ایران به شدت مقیدن رو رضایت تک تک خانواده تو ازدواج من که تو سایتشون هستم میدونم ...

از کی تا حالا همه جا غیر ایران به رضایت تک‌تک اعضای خانواده مقیدن؟؟ شما کجا غیر از ایران زندگی کردی و چنین تجربه ای داری؟؟

ما هم از این موارد داشتیم تو فامیل.یعنی قشنگ تو چشم دختر نگاه کردن خانواده پسره ک تو وقتی با پسر ما بودی با چند نفر دیگه هم لابد بودی.

خودم بشخصه هیچوقت زیر بار ازدواج با این طور خانواده ها نمیرم.

اما خیلی خانواده ها هستن ک ب انتخاب پسرشون احترام دارن

ممنونم از این همه قاطعیت 😅اینم واقعا هستا ولی خب تو اون موقعیت دلم میخواد یه کاری براش بکنم احساس م ...

تو تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک وقتی خونه مادرشوهرتی اونم هست  زیاد جلب توجه نکنی زیاد گرم نگیری باخواهرشوهرمادرشوهر ک اون حسودیش نشه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
میدونید همه جا غیر ایران به شدت مقیدن رو رضایت تک تک خانواده تو ازدواج من که تو سایتشون هستم میدونم ...

کاش لااقل تو‌اروپا یا آمریکا باشید و از این نظرات بدین!!!