2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که خود کشی میکنه اون دنیا خیلی عذاب میکشه .برنامه زندگی پس از زندگی رو قسمت خودکشیو نگاه کن سرچ کن یه خانومی خودکشی کرده بود ولی زنده موند ببین چه چیزهایی میدید وچه حالت‌هایی خودش اومد گفت تو برنامه

خیلی سالهاینجورمحتی قبلنا قرص هم خوردم نشد ک نشد

این که درمان رو رها کردیم خیلی بده سلامت روان از سلامت جسم مهمتره شاید لازم باشه آدم تا آخر عمرش دارو استفاده کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

دیدتو تغییر بده

تصور کن اون موجود های کوچولو درون بدنت رو! 

اون سلول ها که دارن کارشونو انجام میدن تا چیزیت نشه

قلبت که منظم میتپه و... 

واقعا دلت میاد همچین کاری انجام بدی؟ 

تو در واقع نه تنها جون خودت رو، بلکه جون چند موجود رو میگیری که با عشق در حال خدمت به توان.... 

دیگرانو نادیده بگیر، خودت رو دوست داشته باش تا زندگی برات سخت نگذره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم دارم ولی به خانوادم و آبروشون فک میکنم

منم همینجور و گرنه تا حالا 10 سال از خود کشیم گزشته بود 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

گلم حتما بایه پزشک در ارتباط بذار

دوست من خواهرش همینطور بود .دکترفت یا یکی دوتا دونه دارو خرلشکر خیلی خوب شده.

این دکتر رو بهرکی مفرفی کرد ج گرفته دستش سبکه خیلی خدا همه ی بیمارای روحی رو نجات بده 🙏🏻

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..