2777
2789

بیا شیراز🥲😂

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

چه خوباتفاقا خیلی دوست دارم یاد بگیرمبابامم خوشحال میشه بنده خدا ک ترکی از خونمون حذف نشه😂

خیلی هم عالی 🥰

خودت بخای نخای هم محیط عادتت میده به ترکی  حتی کسی بهت یاد نده هم واقعا میدونم محاله کسی ببینه ترکی دوس داری یاد نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگفتم تبریز شهر بدیهگفتم فرهنگش با فارس ها جور نیسالان طرز حرف زدنت یه دلیل برا اثبات حرف ام

همین که ازرو حرف زدن من کل یه شهر بزرگو زیرسوال میبری معلومه طرزفکرت سطحیه 

تبریز نزدیک تره ترکی رو میتونم از بابام یاد بگیرماما میگن شیراز هم خیلی خفنه نمیدونم

اره شیراز خیلی شهر پیشرفته و لوکسیه

من خیلی زیاد شیراز رفتم اخرین بار همین دو ماه پیش

به شدت مردم با فرهنگی داره

دقیقاً مود اصفهان سنتی طور هست

به خدا من نه ادعا دیدم تو شیرازی ها نه تعصب 

خیلی هم خونگرمن

اصلا هم اهل توهین و اینا نیستن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خب تو تجربه خوبی نداری قرار نیس بدشو بگی این همه فارس زبون اومدن راضی بودن به مهمون نوازی هم معروفه ...

عزیزم مهمون نوازی هم اولش خوبن بعد مهره ها جا به جا میشه

من تجربه ام بیشتر به درد استارتر میخوره چون با وجود ترک بودنم باید حقیقت رو بگم برای مسافرت عالیه تبریز یا مدت کوتاه

اما توی طولانی مدت مثل دانشجویی قطعا ایشون شاید نتونن کنار بیان 

اصفهان چرا نه؟ همش چهار ساعته شیراز بری دو روز تو راهی پوستت کنده میشه دور از جون

اصفهان رو از هرکی پرسیدم گفتن نرو 

گفتن سنتیه فضا و بسته ش اینا 

حالا منو نکشید حالا 😭😂من تو عمرم نرفتم اصفهان حرفای بقیه رو میگم

.

نگفتم تبریز شهر بدیهگفتم فرهنگش با فارس ها جور نیسالان طرز حرف زدنت یه دلیل برا اثبات حرف ام

اخه چرا گارد میگیری خودت بد میگی 😕 هیچکی نمیتونه بی احترامی رو قبول کنه الکی الکی تبریز رو بد نشون نده