2777
2789
عنوان

نامزدم ازم طلبکاره که باش سرد شدم

139 بازدید | 13 پست

مشکل اینجاس که خیلی رفیق باز شده.چندین بار باهاش حرف زدم فایده نداشته منم خودم زدم دیگه به بیخیالی و بی تفاوتی.نه زنگش میزنم نه پیام میدم نه کاری به کارش دارم.زنگم میزنه سرد جواب میدم باش بیرونم نمیرم.درواقع دیگه دلم نمیخواد .وقتی میبینم دیگه من مرکز توجهش نیستم رقیبم شدن چندتا پسر ازش بدم میاد.حالا اونم جا حل مشکل فقط وقتی میاد پیشم دعوا میکنه که سردیو فلان میام خونه پیام میده تحملم تموم شده.دیشب بهش گفتم از رفیق بازیش ناراحتم باز منو مقصر میدونه چیکار کنم؟اگه بخوام باهاش حرف بزنم خیلی بی شعوره یا اصلا به حرفام گوش نمیده یا میگه من عالیم مشکل از توئه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولویتت من نیستم،پس اولویتم نیستی بای

خانوادم نیستی که یه زمانی حس میکردم بودنت بهترم میکنه حس خوب تری بهم میده الن شدی مایه ی عذاب

رابطه مه همش گلگی باشه ادما خودشون نباشن یا شاد نباشن به چه درد میخوره؟ 

مگه چند دفعه قراره زندگی کنیم که این قده براش با این و اون تعارف کنیم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خودشیفتسبنظرم خودتو حرومش نکنلیاقت یه رفتار مردونه رو داری

ادم خودشیفته سمه سمممم.ی بار به دلم موند ناراحتم کرده بیاد معذرت خواهی ی بار درموردش حرف بزنه همیشه گفت مقصری

گلم به نظرم اگه به اندازه با دوستاش وقت میگذرونه کاری باهاش نداشته باش اونم بخشی از نیاز روحیشه .ولی ...

داره ترجیح میده.برا همه چیز هربرنامه ای الویت من بودم الان میره به رفیقاش میگه.میاد پیشم یا درحال تماس گرفتن با رفیقاشه یا درحال حرف زدن درمورد اونا.حالا صبحام باشگاه میبینشون عصرام فوتسال.قهر کنیم براش مهم نیس چون من نباشم مستقیم میره سراغ این رفیقاش.از چشم افتاده

ادم خودشیفته سمه سمممم.ی بار به دلم موند ناراحتم کرده بیاد معذرت خواهی ی بار درموردش حرف بزنه همیشه ...

ببین من شوهرم خودشیفته بود نشون نداد،بعد از عقد داشت سمی بازی در میاورد ولی خب شانس من این بود که ازین زنای ساده نبودم ارزش خودمو ندونم،دوسال پدرم در اومد ولی درستش کردم،الان خودشیفته ماجرا منم:))))یه زندگی ای ساخته بیا و ببین،دوماه یبارم دیگه رفیقاشو نمیبینه،به هیچی ام اجبارش نکردم،با سیاست درستش کردم ولی خیلی مسیر سختیه بنظرم چون هنوز ازدواج نکردین خودتو تو این مسیر ننداز و یه ادمی که حداقل خودشیفته نباشه پیدا کن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من شوهرم خودشیفته بود نشون نداد،بعد از عقد داشت سمی بازی در میاورد ولی خب شانس من این بود که از ...

اصلنم حرص نخور

بچسب به برنامه های خودت

اینقدرررر برنامه های متنوعععععع هستتتت واسه خوشگزرونی سالم

کل روز خودتو مشغول کن و کارایی که شادت میکنن انجام بده حتی شده خودتو محبور کن شاد باشی به مرور برات عادت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داره ترجیح میده.برا همه چیز هربرنامه ای الویت من بودم الان میره به رفیقاش میگه.میاد پیشم یا درحال تم ...

هرچی باهاش سرد باشی و بهش گیر بدی بیشتر میره سمت دوستاش البته من بهت حق میدم که دوست داری اولویت نامزدت باشی ولی به نظرم با سیاست درستش کن .کاری کن پیش خودت آرامش و اوقات فراغت بهتری داشته باشه

اصلنم حرص نخوربچسب به برنامه های خودتاینقدرررر برنامه های متنوعععععع هستتتت واسه خوشگزرونی سالمکل رو ...

با اونم نه بحث کن نه قهر کن نه هیچی

انگار یه ادم با نسبت عادیه تو زندگیت حالا اگه میخوای نگهش داری یه بحثه،یه راه حل داره،اگه هم میخوای جدا بشی یه راه حل دیگه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با اونم نه بحث کن نه قهر کن نه هیچیانگار یه ادم با نسبت عادیه تو زندگیت حالا اگه میخوای نگهش داری یه ...

از ی طرف بخاطر وابستگی و چیزایی که باهم تجربه کردیم دلم نمیخواد بره از ی طرفم دیگه خستم حس میکنم با ی روان پریش تو رابطم