2777
2789

داشتم تو عالم خواب جیش میکردم خیلی کیف میداد اصن تموم نمیشد هرچقد زور میزدم بازم میومد ی دفعه چشامو باز کردم دیدم همه جام خیسه شوک شدم من هیچوقت تابحال تو زندگیم اینکارو نکرده بودم برام عجیبه وای حالا چجوری جامو تمیز کنم مامانم نمیخام بفهمه آبروم میره همش مسخرم میکنن از این به بعد میگن شاشو😭😭😭😭🥲😩😤

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داریم به عمق نی نی سایت میرسیم

🤣

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

اشکال نداره پیش اومده دیگه

ببر بشور بگو کثیف شده بود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

سایت برای امروز بسه

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

داریم به عمق نی نی سایت میرسیممثلا قسمت های جنین سایت

موافقم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻