2777
2789
عنوان

جن عاشق❌️😂😂اعتقاد دارید❓️

197 بازدید | 42 پست

من اعتقادی بهش نداشتم اما چند وقته اتفاقاتی برای خودم و خواهرم میفته و خواهرم اینجا تاپیک زد و تعریف کرد همه گفتن جن عاشق داریم .

و از یه کسی که تو این زمینه اطلاعات داشت پرسیدم اونم همینو گفت .

سرچ کردم و علائم رو چک کردم اکثریت رو داشتیم .

الان باید چیکار کنم که بره؟ اصلا واقعیت داره؟😑🙄😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اعتقاد ندارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من که اعتقاد ندارم به نظرم چرته

دقیقا منم هر کاری میکنم نمیتونم باورش کنم 😁ولی کم کم دارم سعی میکنم با منطق جورش کنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

اقا من یه مدت خیلی اذیت بودم میدیدمش بعد یه بار دیذمش میگفت میخواد با من رابطه برقرار کنه😐💔بخدا راست میگم ب هرکی گفتم باور نکرد اما نمیدونم اصلا چی بود دیگه هم بعد یه مدت ناپدیذ شد

من این مشکل داشتم خیلی اذیت شدم لامصب مجبور شدم زنگ بزنم دعانویس

ببخشید شما دیدین جن رو؟ 

مشکلتون حل شد؟

منم یه دفعه همینجوری شد ولی اعتقاد ندارم

من دارم سعی میکنم باورش کنم و اعتقاد پیدا کنم چون هر چی فکر میکنم هیچ علت دیگه ای برای اتفاقات پیدا نمیکنم 

کاش زودتر علتش رو بفهمم و خرافاتی نشم

نمیره که حالا حالاها

تجربشو داشتین؟ واقعیه یعنی؟