2777
2789

یه دندونم خرابه رفتم گف هفت و نیم هزینشه ندارم اینقد ب نظرتون بکشمش یه تکی مصنوعی بزارم پشیمون نمیشم؟؟

چشم عسلیتونم 🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🙄🙄🙄🙄دندون ک فقط یکم خرابه رو ترمیم میکنن ن اینکه بکشن🙄🙄🙄

گف خیلی خرابه با عصب کشی درست نمیشه خودش یه اصطلاحی گف نمیدونم چی گف باید اونطوری درستش کنم ک هزینش ۷/۵میشه

چشم عسلیتونم 🥰🥰
گف خیلی خرابه با عصب کشی درست نمیشه خودش یه اصطلاحی گف نمیدونم چی گف باید اونطوری درستش کنم ک هزینش ...

درستش کن.کاش انقد دیر بهش سر نمیزدی.دندون عین یه عضوه زیباییش به کنار الان بخوای دندون بکشی تو پیری باید دندون مصنوعی بذاری

توی سایت haal . ir برید قسمت اقساط>دریافت وام>خدمات دندونپزشکی بعدش شهر و استانتو‌انتخاب کنید یه مطب و کیلینیک که دوس دارید تا سقف ۵۰ تومن ۶ یا ۱۲ یا ۱۸ ماهه میتونید اقساطی برید دندونپزشکی با سود خیلی کم، خودشون‌ کاراشو میکنن لازم نیس برید بانک فقط یه برگه چک میخاد کلا