2777
2789
عنوان

لنتییی باورم نمیشه برای اولین بار جامو خیس کردم😐😐😱😂

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 44 پست

به عمق3200کیلومتری نینی سایت رسیدیم دوستان

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😳😂واقعا دیگ هیچ پرده ای بین ماها نمونده

بدیش اینه فقط ماها نیستیم،اقایون پسر بچه ها و نقطه به نقطه ی ایران زمین ازشهرهای مختلف الان دیگه پرده ای بینمون نمونده وباهم راحتیم🤣

🤣🤣🤣منم خیلی اینطوری شدم. حتی الانکه متاهلم چند بار اینطوری شدم🤣

وای چیکار کنم حالا😭😭😭

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

یه پسر عمه دارم تو خواب راه میره 

راهنمایی میخوند ،خواب دیده داره می‌ره سرویس

اما رفته تو اون یکی اتاق جیش کرده اومده باز خوابیده🌚😂

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

عزیزم خوبی میشه درخاست دوستیمو قبول کنی درباره کنکور یکم راهنماییم کنید اگه وقت دارید

آره عزیزمممممم چرا که نه❤️❤️❤️

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

بدیش اینه فقط ماها نیستیم،اقایون پسر بچه ها و نقطه به نقطه ی ایران زمین ازشهرهای مختلف الان دیگه پرد ...

ارع واقعا این صمیمیت ما ایرانیا باید ثبت گینس بشع 

از شمال و جنوب و شرق و غرب همه باهم دوست صمیمی ایم🤣

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
یه چیز بریز روش به مقدار زیاد بگو از دستم در رفت کثیف شدمثلا مربابعد خودت ببر حموم بشور

اره فکر خوبیه 👍

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐