2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پاهام لاغر و پایین تنه صاف♥️ولی مهم نیست هرچی دوست دارم میپوشم .قبلا پرمو بودم دامن نمیپوشیدم

رفتی لیزر؟

منم پشم خالصم 😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
من بازوهام و بالا کمرم نسبت ب پاهام تیرس لک تیره داره اعتماد ب نفسمو گرفته شوهرم اصلا براش مهم نیس و ...

بخدا مردها اصلا این چیزها رو نمیفهمن نمیبینند 

من رو بازوهام لک داشتم بعد از بیست سالگی دراومده بود با هر روشی و هر هزینه ای که کردم نمیرفت از بهترین مخلولها و کرمهای خارجی بگیر تا هر چیزی که وجود داشت دیگه همیشه هم داشتم پیش شوهرم ناله میکردم از این تیره گی ها و غر میزدم یعنی من سالها غر زدم از سی سالگی بعد رفتم اصلاح سبک کردم در کمال تعجب دیدم نه فقط این لک ها بقیه لک های بدنم هم از بین رفت پوستم تازه تر شد البته حدود یک تا دو سال طول کشید 

یکبار به شوهرم گفتم ببین من نفهمیدم این لک ها کی رفتن آنقدر آروم آروم محو شدن خودم هم متوجه نشدم 

گفت چرا توهم زدی تو هیچ وقت لک نداشتی یعنی باور کن اصلا نفهمیده بوده 

بخدا مردها اصلا این چیزها رو نمیفهمن نمیبینند من رو بازوهام لک داشتم بعد از بیست سالگی دراومده بود ب ...

😐😂😂😂اره واقعا آقایون دقت نمیکنن

من خودمو کشتم. بابت ترکهای کنار شکمم بعد همسرم اصلا ندیده بودشون😐😐😐😐😐😐

بخدا مردها اصلا این چیزها رو نمیفهمن نمیبینند من رو بازوهام لک داشتم بعد از بیست سالگی دراومده بود ب ...

بعضیاشون خوب میفهمن

من نامزدم میگه موی زیر بغلم داری گفتم اره گفت

کاش نداشتی😑

من چون پول نداشتم تیکه تیکه رفتم .یه بار صورت یه بار پاهام یه بارم باقی بدن .برای صورت و پاهام ۸ جلس ...

چرا خوب نبود

چونتونم مو داشت؟

بله صورت و پاهام عالی بود چانه هم داشتم .بقیه بدنم که رفتمدستگاهشفرق داشت راضی نبودم

وای ینی منم برم میرن

همش میترسم برای چونم بیشتر شه

اسم دستگاهتونو یادتونه

میشه بگین موهای چونه بخاطر چی بود اکه امکانش هس راهنماییم کنین

گلم منم مث شمام اصلاح مزاج چجوریه ؟؟

اون زمان که من اصلاح مزاح کردم اصلا همچین اصطلاحاتی مد نبود 

یکمدت زندگی به قول خودم انگلی پیش گرفته بودم همش غذاهای فست فودی و شیرینی و نوشیدنی و قلیون یکهو بدجور چاق شدم منکه همیشه خدا زیر ۵۲-۵۴ کیلو بود رسیدم به هفتادکیلو بعد برای من لباس و اندام خیلی اهمیت داشت هر جا میرفتم لباسهای شیک بخرم به تنم بد میشد تازه همه جا سنم رو چند سال بزرگ‌تر میگفتن پوست صورتم کدر و تیره شده بود پف کرده بودم لپ آورده بودم یعنی زشت‌ترین دوره کل عمرم از بچه گی تا الان بودم حتی نوجوونیم اینجوری نشده بودم حدود سی سالگیم هم بود یکهو به خودم اومدم رفتم دکتر تغذیه اونم به رژیم با سالم خواری داد از اونور هم برگشتم به دوره ورزشی و باشگاه و استخر و فعالیتهای اجتماعیم رژیمم همراه با سالم خواری بود یعنی همش پر از میوه و سبزیجات و غذاهای بخارپز و بادوم و تخم مرغ بود دیگه همراه با لاغری بدنم هم پاکسازی شد بعدا فهمیدم اسم این روش اصلاح سبک هست 

مثلا من هیچوقت روغن بازاری نمیخورم فقط روغن زیتون و کنجد میخورم 

مصرف نوشیدنی و دود رو به حداقل رسوندم 

تو ظرف میوه ام همیشه گوجه و هویج و کرفس میزارم یکمدت هر روز آب کرفس و هویج میخوردم بعد فهمیدم زیاده رویش مضر هست