2777
2789
البته،خودم زیر پوستی یادش دادم،یه بار گفتم این ترک ها همیشه مثل یادگاری با من میمونه،یادته سرتو میزا ...

بمونید برا هم عزیز دلم 

خدا بچه هاتونم براتون حفط کنه ان شالله خوشبخت باشید =) 

خیلی حس قشنگی داشت صحبت هات 

لطفا لایک نکنید❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزم کل بدنمون لیزر کردی؟لیزر بیکینی باعث مشکل و نازایی نمیشه؟من میرم لیزر اما میترسم برای ناحیه زی ...

من دو تا بچه دارم بعد لیزر کردم ولی فکر نکنم ربط داشته باشه باز اگه راحت نیستی اون قسمت رو نرو .معمولا بکینی کامل جواب نمیده 

من ۵ سال بچه نداشتم انثدر اندامم خوب بود شوهرم خیلی دوس داشت الان همونم فقط شکم زایمان درآوردم هرکار میکنم درست نمیشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
کجاهات لک داری منم بازوها و بالا کمرم لک تیرس روم نیس تاپ بپوشم

باوا خوشگله ک 

من ی سری کبود شده بودم با خودکار ی طرح نهنگ رو کبودیه کشیدم تا چندروز حال میکردم باهاش ک دیگه اخرش جای کبودیه پاک شد=(

مثل ی اثر هنری نگا کن بهششش اونا بخشی از وجودتننن

لطفا لایک نکنید❤

من دو تا بچه دارم بعد لیزر کردم ولی فکر نکنم ربط داشته باشه باز اگه راحت نیستی اون قسمت رو نرو .معمو ...

خب پس همون اون قسمت رو نمیرم 

پست و پا و قسمت گودی کمر که دیگه فکر نکنم ربطی داشته باشه. درسته؟

آخه من یه رون پام موهای بور یکی مشکی و پر واقعا وضعیت بدی بود علاوه بر رنگ پوست رنگ موهای بدنم و ضخامتشم متفاوت یود دیگه مجبور شدم رفتم