2777
2789
وای ینی منم برم میرنهمش میترسم برای چونم بیشتر شهاسم دستگاهتونو یادتونهمیشه بگین موهای چونه بخاطر چی ...

من دختر که بودم تخمدانم پلی کیستیک بود چونم و امتداد موهام بغل گوشم موهای مشکی و زبر دراومد .برای صورتم الکس کندلا رفتم خیلی دستگاه خوبیه .تقریبا ده سالی میشه رفتم دوبار شارژ رفتم فقط .برای پاهام الکس دکا رفتم اونم خیلی خوب بود .فقط زیر گردن اگه داری نرو من دوتا داشتم اونا رو زد بیشتر تحریک شد الان اون قسمت حدود ده تا دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان میگن نداره واریس اخه..شما میدونین درمانشو؟

بله جوراب داره

یه سری نکات هس رعایت کنین بهتر میشین

مثلا حمام که میرین اول پاهاتون رو آب گرم بریزن 

تموم شدین آب سرد بریزین

موقع استراحت تکیه به دیوار بدین تا بالاتر باشه

بله جوراب دارهیه سری نکات هس رعایت کنین بهتر میشینمثلا حمام که میرین اول پاهاتون رو آب گرم بریزن تمو ...

جوراب ک بی‌فایده بود برام..اینکارارم کردم اونا بیشتر برا پیشگیریه ن درمان.‌.واریس لعنتی درمان خاصی نداره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عیب ایرادندارم اما پسربزرگ دارم لباس بازنمیپوشم

منم همینطور دیگه ۱۶,۱۷ که شد تاپ بندی و شلوارک نپوشیدم الانم موقعی که  مدرسه و دانشگاهن میپوشم🤭 

کاموا جون میتونم بپرسم چندسالتونه  و چند تا بچه داری؟احساس میکنم بالای ۴۲,۳ هستی درسته؟

من دختر که بودم تخمدانم پلی کیستیک بود چونم و امتداد موهام بغل گوشم موهای مشکی و زبر دراومد .برای صو ...

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی 

چطور درمان کردی کیستا رو؟

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
همون موقع یه مدت دارو خوردم بعد ازدواج هم داشتم دکتر گفت بیا برای درمان که باردارشدم بعد اون دیگه عل ...

مرسی ازت🤍🌱

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟