2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی برمیگرده به شعور شوهر که بهت اعتناد به نفس بده یا بکوبتت! هرچقدر هم که بگی خوبم یا مهم نیس مگه خودش چیه بازم حرف های مرد هست که زن رو نابود یا شکوفا میکنه.

متاسفانه خیلی از مردها زیبایی های همسرشون رو نمیبینن و فقط عیب ها رو میبینن و حتی بزرگ میکنن جوری که خود زن هم دیگه زیبایی ش رو نمیبینه

منم مثل هر انسانی ایراداتی دارم ولی پیش شوهرم اعتماد به نفس خاصی دارم هررررچی بخوام میپوشم احساس غرور هم میکنم 😎

از بس به خودم بها دادم شوهرمم فکر میکنه خبریه هی میره میاد میگه ماشاءالله 😍

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
چه قشنگ بود شعور و مرام شوهرت😍😍😍

البته،خودم زیر پوستی یادش دادم،یه بار گفتم این ترک ها همیشه مثل یادگاری با من میمونه،یادته سرتو میزاشتی رو شکمم با بچه ها حرف میزدی،اونم همیشه از این تعبیر استفاده می‌کنه میگه به خاطر بچه ها اینجوری شده،

آرهدیگه الانلیزر کردم راحت شدم من شدید پر مو بودم

عزمزم کل بدنمون لیزر کردی؟لیزر بیکینی باعث مشکل و نازایی نمیشه؟من میرم لیزر اما میترسم برای ناحیه زیر شکم و بیکینی لیزر کنم و باعث نازایی به

بله پوست سفیدی دارم اما روی شکمم لک های بزرگ سبزه داره و یه رون پام کلا پوستش سبزس یکی کامل سفید یکی ...

گلم لکات از چیه؟؟منم بازوهام لک تیره داره و بالا کمرم همین اعتماد ب نفسمو گرفته روم نیس تاپ بپوشم و همش فک میکنم مریضی لا علاج دارم با اینک بازوهام خیلیم غیر عادی نیس و شوهرمم براش مهم نیس اصلا 

صدها ایراد دارم هر لباسی بخوام میپوشماعتماد به نفس دارم مایو هم میپوشم

احسنت👍👍👍♥️♥️♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

هر زنی لابد به چشم شوهرش خوشگلترین بوده که واسه ازدواج انتخابش کرده دیگه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊