2777
2789
پاهام لاغر و پایین تنه صاف♥️ولی مهم نیست هرچی دوست دارم میپوشم .قبلا پرمو بودم دامن نمیپوشیدم

کاش من پاهام لاغر بود، پایین تنه ام چاقه و نفرت دارم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا این حرفا چیه،من از زیر گردن تا روی شونه راستم سوختگی دارم،شکمم هم در از ترکه،چون دو قلو بار دار بودم با وجود کلی مراقبت،کلی ترک دارم،اما همه چیز جلوی همسرم و تو عروسی میپوشم،هیچ مشکلی هم ندارم،هزار بار همسرم گفته این ترک های روی شکمت به خاطر عشقی که به من داشتیه

پاهام لاغر و پایین تنه صاف♥️ولی مهم نیست هرچی دوست دارم میپوشم .قبلا پرمو بودم دامن نمیپوشیدم

لیزر کردین؟

من تنبلیمم بی تاثیر نیس اونهمه پشمو باید بزنم تا ی دامن بپوشم😂😂😂😂

الکی روخودت عیب نذار

اندام عالی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من اونقد اعتماد به نفس دارم که هر طور بخوام پیشش میگردم حتی با ش و رت و سوتینالبته شوهرم از بس تعری ...

دهنش گلاب 😁

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
میشه ایراداتو بگی

بله پوست سفیدی دارم اما روی شکمم لک های بزرگ سبزه داره و یه رون پام کلا پوستش سبزس یکی کامل سفید یکی از سینه هام سایزش 70 یکی 85

انقدر ایرادات ضایعس که مامانم میگه بت سینه های کوچیک و بزرگ و بدن دو رنگ غالبت کردیم بهش بنده خدا چیزیم نمیگه😕🫠

لیزر کردین؟من تنبلیمم بی تاثیر نیس اونهمه پشمو باید بزنم تا ی دامن بپوشم😂😂😂😂

خب دامنم نپوشی با پشم میگردی خانم متاهلی بالخره موقع ....ک لباس نداری پشمالو جالب نیس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه