2777
2789
چه شوهرت خوبه سوختگی رفتی دکتر براش ترمیم کننده چیزی بزن شاید خوب شه

نه خوب نمیشه از نوزادی دارم،با کتری آب جوش سوختم،جراحی پلاستیک انجام میدن که هزینه اش خیلی زیاده،من واسه لباس عروسم دکلته پوشیدم،اصلا نظر مردم واسم مهم نبود،به نظرم عیب نیست که بخوام بپوشونمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه، اصلا اون هیچ حرفی نمیزنه، خودم دوست ندارم، حس خوبی ندارم نسبت به پایین تنه ام

ببین منم پایین تنه ام نسبت به بالاتنه ام پرتر هست اصلا چاقتر هست خودم همیشه مشکل دارم با این مسیله حتی موقع خرید لباس هم شوهرم مثلا بهم میکه این شلوار برای تو قشنگ نمیشه چون پاهات پر هست یا خودش تو کار پوشاک هست یک دفعه چند تا شلوار آورده بود خونه جاری ام هم بود داشتم پرو میکردم از این شلوارها که روش پیله میخوره پاهامو چاقتر میکرد گفت نه قشنگ نیست به تو نمیاد برلی پاهای خیلی لاغر خوبه 

اما اینها هیچکدوم ایراد نیست بدن طبیعی خودمونه نباید پنهان کنیم یکی سینه اش زیادی بزرگه یکی سینه اش افتادگی داره 

یکی شکم داره 

یکی رو بازوهاش سلولیت داره یکی ترک پوستی داره 

بدن طبیعی همینه 

عزمزم کل بدنمون لیزر کردی؟لیزر بیکینی باعث مشکل و نازایی نمیشه؟من میرم لیزر اما میترسم برای ناحیه زی ...

من شانس ندارم رفتم لیزر ساق پام یه طرفش لک زده  لعنت بهش دیگ نرفتم از ترس

تاپ راحت میپوشم ولی درکل ازلختی زیادخوشم نمیاد لباسامم همش تاپ شلوارک و تاپ شلوار شلوارکامم همش روزانو 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
خب دامنم نپوشی با پشم میگردی خانم متاهلی بالخره موقع ....ک لباس نداری پشمالو جالب نیس

من پوستم حساسه با هر روشی شیو کنم پوستم جوش میزنه 

نمیتونم دم ب ساعت بزنم 

موهامم زیاد نیست تقریبا هفته ای ی بار میزنم اخر هفته ها یکم فقط موهام درمیاد خیلی کم ک دوباره میزنم 

تایم رابطمونم دستمه برا اونموقه ها حواسم هست 

اراسته بودن کافیه دیگه نیاز نیس خودمونو بکشیم که 😂

ببین منم پایین تنه ام نسبت به بالاتنه ام پرتر هست اصلا چاقتر هست خودم همیشه مشکل دارم با این مسیله ح ...

من بازوهام و بالا کمرم نسبت ب پاهام تیرس لک تیره داره اعتماد ب نفسمو گرفته شوهرم اصلا براش مهم نیس و شاید از نظر بقیه زیادم تو دید نباشع ولی خودم شبو ذوز تو مخمه 

گلم لکات از چیه؟؟منم بازوهام لک تیره داره و بالا کمرم همین اعتماد ب نفسمو گرفته روم نیس تاپ بپوشم و ...

ماله من مثل ماه گرفتگی یعنی پوستم دو رنگه تا قسمت سینه هام سفیدم بعد روی شکمم سبزس و یه قسمت‌هایی باز سفید 

چشمام دو رنگه موهامم دورنگه و متقابلا پوست بدنم دو رنگه دلیلشم نمیدونم از بچگی بوده درمانی نداره خیلی بابتش احساس خجالت میکردم و برای ازدواجم نگران بودم از واکنش همسرم اما خوشبختانه اصلا واکنشی نشون نداد و اعتماد به نفسم برد بالا الان دیگه مشکلی با پوستم ندارم 

شرتک و کراپ میپوشم همش چن ماهی یبار شاید تاپ بپوشم با شرتک بازوهام لک تیره داره بعضیا میگن خودت حساس ...

عزیزم یه س بپرسم

شما تو خونه کراپ میپوشین پهلوتون اذیت نمیشه 

هر سری پوشیدم به شدت پشیمون شدم