2777
2789

باز هم معجزه ی پووول 

چندروز پیش (ل یلی دیلی)بل اگر 

استوری گذاشت لطفا تاپیک هایی که درباره من تو نی نی سایت زدین حذف کنیدو...

الان اتفاقی سرچ کردم اسمشوهمه تاپیک هایی ک راجه بهش زده بودن رو سایت تعطیل کرده

نی نی سایت هم که پولکیه خیلی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرامن هیچی از حرفات نمیفهمم

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

چرامن هیچی از حرفات نمیفهمم

می‌تو🚶‍♀️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

داشتم خوشحال میشدم بلاخره ی جایی هست ک با پول نمیشع خریدش

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

کی؟

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

لیلی که گفتم بلاگره 

راجع بهش تاپیک زیادبود تو سایت خب بلاگره مشخصه راجع بش حرف میزنن 

پول داده ب سایت کلا اسمشو نمیشه تو سایت بنویسی جاش ستاره میاد

و کلا تاپیک هایی ک راجع بش زدن حذف کرده سایت

لیلی که گفتم بلاگره راجع بهش تاپیک زیادبود تو سایت خب بلاگره مشخصه راجع بش حرف میزنن پول داده ب سایت ...

پول داده که چی بشه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨