2777
2789

یه دختر خاله دارم ، هرررررررسری منو میبینه میگه خاک تو سرت تو دانشگاه رل نزدی ، یکیو پیدا کن ، عشق کن ، مجردی کن ،

خودش تو دوران مجردیش موجود نری نمونده بود باهاش دوست نشده باشه ، حتی خیلییی ببخشید میومد از رابطش باهاشون میگفت ، پارسال ازدواج کرد چه شوهری، آقا، با فرهنگ، سر به زیر ، خانواده دار ، همهههههه جوره ازش سرتره ، تو عروسیش کل فامیلا میگفتن چطور شده این پسره اینو گرفته 

بر عکس این یه دختر دیگه ای تو فامیل بابام بود ، چه دختر خانمیییی، خانواده دار ، تحصیلکرده ، با ادب ، خوشگل ، شاعل ، پولدار ، و..... ازدواج کرد با یه پسره بصورت سنتی، یه ماه بعد فهمید پسره زن داره ۲تا بچه هم داره ، تازه معتاد هم بود ، طلاق گرفت ازون، تا جایی که شنیدم از بعد طلاق افسردگی گرفته از کارش استعفا داده و حالش خوب نیس 

یا مثلا ادمایی که همیشه دلسوزی میکنن و محبت میکنن هیچ وقت دیده نمیشن، ولی اونایی که مراعات نمیکنن و میچزونن بقیه روعزیزترن 

انگار دیگه ادمای خوب جایی تو دنیا ندارن ، چرا اینطوری شده دنیا ؟؟؟؟ انگار خداهم اونارو بیشتر دوست داره دیگه 😔

😤

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

وقتی نگاهت فقط محدود به این دنیا باشه طرز فکرت میشه این . ولی وقتی وسعت نگاهت به اخرت باشه می بینی اینا یه مشت دلقکن که تازه باید برن اون دنیا جواب رذالتشون رو پس بدن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا قبول ندارم حرفتو 

اون آدم بدا که مثلا عزیزن عزیز نیستن ... چون هممون بدمون میاد ازشون🙂 اونا چون توهم عزیز بودن دارن اون انرژی و دارن ...

پس از این به بعد ادمای سبک و بدو ذلیل بدون تا ذلیل بشن