2777
2789

خییلی وابسته منو مامانم بود اصلا عجییب انگار بزرگ نشده یا بدون منو مامانم هیچکاری نمیتونه بکنه

تا اینکه اومد گفت میخوام ازدواج کنم مامانم بهش گفت اول وابستگی رو ترک کن بعد مثلا ترک کرده بود اما بعد ازدواج بدتر شد 

اینجوری که از هر بحثشون با خبر بودیم 

میخواستن برن رستوران اول زنگ میزد مامانم😂

دیگه مامانم دید نمیشه جوابشو نداد به عروسمونم یاد داد دعوا را بندازه😁که ترک کنه

خواستن عروسی کنن مامانم گفت قشنگ یه خونه‌میگیری دور باشه از ما وگرنه داداشم میخواست بیاد طبقه بالای مامانم بشینه که نزاشتیم به هر نحوی شده پول جور کردیم خونه خرید

الان خداروشکر ترک کرده بعضی رفتاراشو مثلا یه حس مستقلی عجیبی گرفته که نگو دیگه مثل قبل نیست 

توروخدا اگه خواهرشوهرین اگه مادرشوهرین نزارین والستکی پسرتون بهش ماها باعث بهم حوردن زندگیش بشه زندگی داداشتون مهم باشه براتون خوشحال نباشین از این رفتار به چشم دیدیم چقدر میتونه مخرب باشه

لایک نکن خواهر منننن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوبه که به جای تقویت کردن این رفتار و خوشحال بودن بخاطرش ، به فکر حل مسأله بودید ، یکی از علت های وابستگی بچه به والد رفتار خود والدین هست به نظرم مواردی که مامانت انجام میداد که باعث این حد از وابستگی شده بود رو هم بگی خوب باشه برای مامانا تجربه ست

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

خدا مادرتو نگه داره،چقد خانومه چقد خوبه خوشبحال عروستون واقعا

ببین‌مامان من خوبه ولی عروسمونم خیلی دختر خوبیه خداوکیلی اصلا مثل دختر خودمونه

لایک نکن خواهر منننن  

عاشق مامانت شدم

احسنت و مرحبا 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چقدر خوبه که به جای تقویت کردن این رفتار و خوشحال بودن بخاطرش ، به فکر حل مسأله بودید ، یکی از علت ه ...

مامانم از اول یه رفتار خییلی صمیمی با منو داداشم داشت

یعنی تاحالا یبارم صداش رو نبرده بالا واسه ما اینجوری بگم ولی خب داداشم خیلی بیشتر از من سر هرچی منتظر بود مامانم نظر بده یا اول به مامانم بگه بعد انجام بده این عادت مونده بود روش جتی بعد ازدواج میگم دیگه یه خرید هدیه واسه خانومش بدون اجازه از مامانم سخت بود براش سنشم کم بود ۲۲ ۲۳ سالش بود 

لایک نکن خواهر منننن