2777
2789
اینا تا بچه هه به دنیا بیاد اختلاف سنیشون میشه 17 سال😂

دخترداییات چه میکنن😂

منم دهمم تجربیم

اونا چی؟ چیزی نمیگن غری مری چیزی😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
دخترداییات چه میکنن😂منم دهمم تجربیماونا چی؟ چیزی نمیگن غری مری چیزی😂

نمی دونم من اخبار ار پشت تلفن به گوشم می رسه خودم نیستم شهرمون🤣

ولی فک کن تو سال کنکورت بچه نوپا داشته باشی خونتون☠️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم من اخبار ار پشت تلفن به گوشم می رسه خودم نیستم شهرمون🤣ولی فک کن تو سال کنکورت بچه نوپا داش ...

اوهههه اوه🗿🗿

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
باحاله یه جورایی ام مادر میشی انگاربدون این که خودت بچت هه رو زاییده باشیش😂

آره 

اما خداکنه همه مسئولیت بچه کوچیکه رو نندازش رو دوش بزرگه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

همکلاسی من 16 سالش بود تازه یه داداش 20 ساله هم داشت 

ولی یه داداش دیگه هم بدنیا اومد 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

منم با خواهر کوچیکم ۱۵سال اختلاف سنی دارم 

خواهرمه دوسش دارم ولی همیشه به چشم مزاحم می بینمش🤣

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤