جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چیجوری ..الحمدلله خدا رو شکر احتمالا سنتون بالای 30 سال نیست ؟
38 سالم هست. خودم هم نمیدونم چجوری. اما همیشه به شوهرم میگه اینقدر خدا برکت میندازه رو این پول که خداروشکر هیچوقت محتاج هیچکس نشدیم. خدا شاهده وقتی به کسی کمک میکنیم فرداش دو برابرش گیرمون میاد. اما یکی از رازاش اینه. هیچوقت ناشکری نمیکنیم هر چی میده. اگر امروز هزار تومن داد نمیگیم هزار تومن چیه به درد نمیخوره میگم شکرت. خداشاهده فرداش ده هزار تومن میده. فقط فقط ناشکری نکن
آخ گفتی آخ من درک میکنم جانا سخن از زبان ما میگویی
واقعا انقدر حرص میخورم یه جوری نگات میکنن انگار دزدی تا حرف میزنی میگن نون خور دولتی والا یه سوپری میزدیم بیشتر درامد داشتیم ..مگه معلم نون خور دولت نیست اتشنشان نوندخور دولت نیست و ... همونجور که جامعه به معلم و اتشنشان و غیره احتیاج داره به پلیسم احتیاج داره
دقیقا منم بالاتر گفتم طرف سرهنگ سپاهه فرمانده یه قسمت هست بیست سال سابقه و دوتا بچه دریافتی بیست و د ...
عزیزم.مثلاحقوق یک درجه دارنیروانتظامی،مثلاگروهبان،که خیلی درجه ی پایینی هست،باحقوق یک سرهنگ سپاه وارتش،تقریبایکی هست.من خودم فیش هارودیدم دوسال پیش.نیروانتظامی هاحقوق هابهترن نسبت به ارتش وسپاه.ولی خب جانشون درمعرض ....