2777
2789

فقط اونی که گفته سرهنگ نیروی انتظامی هستیم و چند تا خونه و ماشین و زمین داریم

نهایت حقوق سی جهل تومن چه جوری باهاش پولدار شدید

رشوه یا چی 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من نظامی جونش کف دستشه هیچوقت خونه نیست جمعه عید تاسوعا عاشورا و... نداره ۱۵ تومن میگیره کجای ک ...

آره نظامی ها هم بیمشون بدرد نخوره حقوقشونم بخور نمیره بالای من سرهنگه دکترا داره با ۲۵ سال سابقه ۳۰ میگیره 

چیجوری ..الحمدلله خدا رو شکر احتمالا سنتون بالای 30 سال نیست ؟

38 سالم هست. خودم هم نمیدونم چجوری. اما همیشه به شوهرم میگه اینقدر خدا برکت میندازه رو این پول که خداروشکر هیچوقت محتاج هیچکس نشدیم. خدا شاهده وقتی به کسی کمک میکنیم فرداش دو برابرش گیرمون میاد. اما یکی از رازاش اینه. هیچوقت ناشکری نمیکنیم هر چی میده. اگر امروز هزار تومن داد نمیگیم هزار تومن چیه به درد نمیخوره میگم شکرت. خداشاهده فرداش ده هزار تومن میده. فقط فقط ناشکری نکن

برا کارورزی رفته بودم دوسال پیش 5میلیون و 800بود حقوق کارمند هاشون

شوخی کردن باهات

زن داداش من یه مدت بود

خیلی عالی بود

تازه قراردادی بود و بعد یه سال تمدید نکردن 

کلی این فروشگاه و اون فروشگا هبهشون بن خرید میدادن 

دقیقا منم بالاتر گفتم طرف سرهنگ سپاهه فرمانده یه قسمت هست بیست سال سابقه و دوتا بچه دریافتی بیست و د ...

من دروغ میگم؟ 

چرا دروغ بگم حقوق خودم ک نیست مال بابامه 

من ک خودم کلا جداشدم ازشون هیچی بهم نمیرسه ک بخام دروغم بگم

آخ گفتی آخ من درک میکنم جانا سخن از زبان ما میگویی

واقعا انقدر حرص میخورم یه جوری نگات میکنن انگار دزدی تا حرف میزنی میگن نون خور دولتی والا یه سوپری میزدیم بیشتر درامد داشتیم ..مگه معلم نون خور دولت نیست اتشنشان نوندخور دولت نیست و ... همونجور که جامعه به معلم و اتشنشان و غیره احتیاج داره به پلیسم احتیاج داره

دقیقا منم بالاتر گفتم طرف سرهنگ سپاهه فرمانده یه قسمت هست بیست سال سابقه و دوتا بچه دریافتی بیست و د ...

عزیزم.مثلاحقوق یک درجه دارنیروانتظامی،مثلاگروهبان،که خیلی درجه ی پایینی هست،باحقوق یک سرهنگ سپاه وارتش،تقریبایکی هست.من خودم فیش هارودیدم دوسال پیش.نیروانتظامی هاحقوق هابهترن نسبت به ارتش وسپاه.ولی خب جانشون درمعرض ....

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
فقط اونی که گفته سرهنگ نیروی انتظامی هستیم و چند تا خونه و ماشین و زمین داریمنهایت حقوق سی جهل تومن ...

اینا قبلترها یه پولی به هم زدن

من خودم اوایل کارمندی یادمه با 1/4 حقوق خودم کل خرید خونه رو انجام میدادیم

که اگه بخوام مثل اون روزا بخرم الان کل حقوقم بزارم بازم کم میاد 

همه به اون حد نمیرسه حقوقش بستگی داره بعدم از اول که چهل نبوده یه عمر که وقت جونی و خوشیه کمه تهش می ...

۳۲ سال سابقه داره

جون کنده تو سیستان وبلوچستان ناامن تا ب این حقوق رسیدع 

من دروغ میگم؟ چرا دروغ بگم حقوق خودم ک نیست مال بابامه من ک خودم کلا جداشدم ازشون هیچی بهم نمیرسه ک ...

نگفتم شما دروغ میگین .گفتم شما میگید که اونایی که حقوق بیست و خورده ای میگن دروغ میگن

به خدا شوهر من مدیر پروژه حلال خور در این حد که خرید کرد برای مهمانسراشون دخترم یه شکلات برداشت گذاش ...

ان شاء الله که همیشه سالم باشین و پولتون خرج شادی شه. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.