جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خداشاهده.من اطرافم نظامی زیاده.طرف سرهنگ سپاه دوتابچه داره.مدرک لیسانس جداوفوق دیپلم هم دانشگاه افسری خونده.به خداقسم ۲۰سال سابقه کارداره.حکمش۲۶هست.دوتومان بازنشستگی کم میکنن.۱تومن هم بیمه ودیگه هرچی خودش وام بگیره.حکم یعنی قبل ازکم کردن کسورات وبازنشستگی وبیمه
خیلی خوب که نه ولی معمولی شوهر دوستم سپاهیه خونه و ماشین دارن تفریح و مسافرتشون سالی دوبار به سر و وضعشونم میرسن و در کل خوبن ولی نه در اون حدی که خیلی بخان ولخرجی کنن
خداشاهده.من اطرافم نظامی زیاده.طرف سرهنگ سپاه دوتابچه داره.مدرک لیسانس جداوفوق دیپلم هم دانشگاه افسر ...
دقیقا منم بالاتر گفتم طرف سرهنگ سپاهه فرمانده یه قسمت هست بیست سال سابقه و دوتا بچه دریافتی بیست و دو یا سه هست .این خانم میگن دروغ میگن در حالی که فیشش رو دیدم خودم
وزارت راه و شهرسازی یک بنده خدایی بود قبلا کارگر وزارت راه بود هیچی نداشت با ناحقی خودشو کشوند ب سمت بالا الان داره توی پول بازی میکنه اما جالبیش اینجاست با اون سمت بالایی ک گرفته یک نفر دعای خیر توی حقش نمیکنه
۴۵ ثابتبا حق خانواده و پوشاک و مسکن و اینا تا ۵۵ تومن میشه
همه به اون حد نمیرسه حقوقش بستگی داره بعدم از اول که چهل نبوده یه عمر که وقت جونی و خوشیه کمه تهش میشه اون
و در کنار همه اینا من که ایشونو نمیشناسم ولی بعضیا حروم خورن که پولدار میشن من هم تو فامیلمون میشناسم با سرهنگی همه چی داره همشم کربلا و مکه و سفر و خونه عالی ماشین عالی همه تعجب میکنن 😊 اگه بخوری خوب میشه ولی اون دنیات خرابه یکی به شوهرم گفته بود یک میلیارد بهت میدم فقط صورت جلسه رو تغییر بده قبول نکرده بود