جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دلار و طلا … مسلما طلا همیشه سودش بیشتر و راجع ب سود واقعا بانک سود خاصی نمیده ک
ی بنده خدایی دو سال قبل ۱۳۰ طلا خرید از طلافروشی. فکر کن مالیات واجرت و...هم داد.
الان بخواد بفروشه فقط پول خالص طلاش حدودا ۳۴۰ ،۳۵۰میشه
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
فقط ی چیزی هست. طلا بمونه استفاده نشه باید خمسشو داد.حالا دقیقشو از مرجع تقلید باید پرسید ببینم چقدر.
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
من هیچ وقت پول اجرت و.. نمیدم حماقت حتی طلایی ک بخوام استفاده کنم دست دو میخرم۹۰ درصد مواقع هم طلا ش ...
اون میخواست استفاده کنه نپسندید دست دوم.
وگرنه اره باید همیشه دست دو خرید برا سرمایه گذاری
عزیزم بانک مفید سودش خوبه از نظر علم اقتصاد هیچوقت نباید کل سرمایه یه جا باشه چون خدای نکرده ضرر کنه ...
عزیزم واقعا راجع ب این بانک اطلاعی ندارم ولی همیشه طلا میگن بهتره.حالا من طبق تجربه اطرافیان گفتم. وگرنه نظر شما محترم♥️♥️♥