2777
2789
منم میخام چاق بشم ولی نمیشم🤕🤕

بدنا باهم فرق میکنن والا من دختر خالم هم سنمه آب میخوره چاق میشه 

بعد من خودمو جر بدم نمیشم 

بیا شیرخشکو امتحان کنیم😂گفته بود نان3 رو یکی قبل صبحونه و یکی قبل خواب بخور(یه قاشق نیاز نیست قاطی اب کنیم) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندی ؟ میخوای چقدر بشی من ۴۸ بودم با وارد کردن غذاهای گوشتی(گوسفندی ) به روتین غذاییم شدم ۵۵ یعنی ۷ ...

من 53 ولی چون قد بلندم خیلی کم نشون میدم هول هوش مثلا 48 اینا نشون میدم استخون بندیم هم درشت نیست 

65 اینا بشم دیگه چیزی نمیخوام😂

بدنا باهم فرق میکنن والا من دختر خالم هم سنمه آب میخوره چاق میشه بعد من خودمو جر بدم نمیشم بیا شیرخش ...

ی بار خوردم بالا آوردم روده هام اومد تو دهنم نمیتونم بخورم🤕🤕

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

ی بار خوردم بالا آوردم روده هام اومد تو دهنم نمیتونم بخورم🤕🤕

یکی هم نوشته بود قرص سیپروهپتادین دوستم خورده تو دوماه 10 کیلو چاق شده 

خوردی تاحال میدونی چیه؟ 

یکی هم نوشته بود قرص سیپروهپتادین دوستم خورده تو دوماه 10 کیلو چاق شده خوردی تاحال میدونی چیه؟

نه اونو نخوری خب نیست 

یکی خورد دیونه شد😕😕😕😕

میگن رو هورمونا تاثیر منفی میزاره یکی موی زائد درمیاره یکی میگه همش باده انگار 

نمیدونم والا منم به اندازه کافی موی زائد دارم میترسم بیشتر شن

میگن رو هورمونا تاثیر منفی میزاره یکی موی زائد درمیاره یکی میگه همش باده انگار نمیدونم والا منم به ا ...

نه اونو نخور جوانه گندم بخور وپودر سنجد با شیر و عسل بخور مثل فیل میشی

نه اونو نخور جوانه گندم بخور وپودر سنجد با شیر و عسل بخور مثل فیل میشی

اینارو چجور ترکیب کنم و کی بخورم 

من اشتهام اصلا باز نمیشه همش باز زور میخورم که لاقل معدم ازین کوچیک تر نشه 

اینارو چجور ترکیب کنم و کی بخورم من اشتهام اصلا باز نمیشه همش باز زور میخورم که لاقل معدم ازین کوچیک ...

پودر سنجد ی قاشق عسل هم ی قاشق شیر رو‌گرم کن بعد اینا رو بهش مخلوط کن قبل خاب بخور عین توپ میشی جوانه گندم هم بعد هر وعده غذایی ی قاشق غذاخوری رو با س تا قاشق ماست مخلوط کن بخور توپ میشی مت امتحان کردم چون فهمیدم سنگ کلیه دارم دیگ ادامه ندادم چون لبینات برای سنگ کلیه ضرر دارع