2777
2789
عنوان

چقدر بعضی خانما عقده این

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 49 پست
منم حتی پدرم تو محیط کاریش هی ازین اتفاقا میوفتاد اخرشم چون بابای منم نیتشو حفظ کرده بود اونا بیرون ...

من کلا دختر ارومی هستم اون برعکس منه دهنشو وا کنه هزار تا حرف بارم میکنه

:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این دنیا این همه کار من الان حق تو رو خوردم عجبا

شما دیپلم داری من دارم ارشد میخونم 

ولی با پارتی هیچ وقت جلو نرفتم 

رشتمم جوری نیست که بگم حق منو خوردی ولی داری بی دلیل به اون خانم توهین میکنی در حالی که کار خودت غلطه 

چرا باید پشت یه فرد که به حرف حق میگه عقده ای باشیم! 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بلکه ایشونم شرایط ماهارو دارهقسمت باشه کار از همه جا جور میشه برای آدمجای منو شما و روزی منو شما رو ...

این نظر منه تاپیک هم عمومیه نظرمو با احترام گفتم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

شما دیپلم داری من دارم ارشد میخونم ولی با پارتی هیچ وقت جلو نرفتم رشتمم جوری نیست که بگم حق منو خورد ...

اون خانم از سنش خجالت بکشه من جای دخترشم حسود بازی در میاره ۶۰ میلیون پول کلاسای دخترشو میده من نمیتونم صفرای ۶۰ میلیون و بشمارم

اون خانم از سنش خجالت بکشه من جای دخترشم حسود بازی در میاره ۶۰ میلیون پول کلاسای دخترشو میده من نمیت ...

ببین من دشمنت نیستم

ولی حالا که اول راهی یه چیزی بگم بهت

کار اون خانم هر چی هست حسادت نیست!

اون خانم از سنش خجالت بکشه من جای دخترشم حسود بازی در میاره ۶۰ میلیون پول کلاسای دخترشو میده من نمیت ...

خب عزیزم خودش داره کار میکنه 

از من و شما نبرده که 

منم نظرمو بیان کردم با احترام

میدونی عزیزم چون دیپلم دارم باید برم کارگری حق پشت سیستم نشستن ندارم حتما اون خانمم همین فکر و میکنه

این قانونو کی در اورده کسی که دیپلم داره حق نشستن پشت سیستمو نداره

بشین و یاد هم بگیر روزبه روزم پیشرفت کن خانومه هم چیزی گف فقط بی تفاوت نگاش کن 

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

خب عزیزم خودش داره کار میکنه از من و شما نبرده که منم نظرمو بیان کردم با احترام

من فقط نمیخوام اخراج شم همین 

کار واسه منم نریخته از شانسم یدفعه ای این کار جور شد 

حالا اونوقت ما که مدرک داریم چون پارتی نداریم کار گیرمون نمیاد امثال شماها کارا رو درو کردن

حق

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
من فقط نمیخوام اخراج شم همین کار واسه منم نریخته از شانسم یدفعه ای این کار جور شد

حداقل کلاس و اینا شرکت کنین تا پیشرفت کنین و یاد بگیرین