2777
2789
عنوان

چقدر بعضی خانما عقده این

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 49 پست
چی بگمکارتون حقیقتا خطاستچون هستن کسایی که کار با سیستم بلدن و براش درس خوندن و وقت گذاشتن باید بیکا ...

وآقا متوجه منظورم میشین بابام بهم پول نمیده بخاطر همین شرایط مالی نتونستم درس بخونم وگرنه منم مدرک داشتم خیلی چیرا بلد بودم

:)

تو این تاپیکم ماشالا تو پستا حسود مشاهده میشه 

بالاخره آدم باید از یه جایی شروع کنه که کار با سیستمم یاد بگیره

انقد حسود نباشیم و از پیشرفت و کار یکی دیگه بیاید خوشحال شیم لطفا

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرشرکتی اداره ای چیزی تازه استخدام بشه کسی بلاخره یکم کمکش میکنن بعدش کار دستت میوفته خودت استاد میشی منم از کارِ خانومه خوشم نیومد قسمتت شده اینجا بیای دعوت شدی اومدی مگه جای دختر یا طایفشو گرفتی به اون چه 😕

الان چی بگیم مافقط برامون سوال پیش میادوقتی کار با سیستم بلد نیستی چطوری یه جا کار میکردیبعد یه آقای ...

من قبلا تو کارخونه کار میکردم کارگررررر بودم خب 

اون آقا با این شرکت قرار داد داشت وقتی فهمید استعفا دادم پیگیر شد 

وآقا متوجه منظورم میشین بابام بهم پول نمیده بخاطر همین شرایط مالی نتونستم درس بخونم وگرنه منم مدرک د ...

حالا اونوقت ما که مدرک داریم چون پارتی نداریم کار گیرمون نمیاد امثال شماها کارا رو درو کردن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
هرشرکتی اداره ای چیزی تازه استخدام بشه کسی بلاخره یکم کمکش میکنن بعدش کار دستت میوفته خودت استاد میش ...

ببین همش میخواد منو جلو مرده خراب کنه یه کار اشتباه امروز انجام دادم به هزار نفر گفت

کاری به درست و غلطی کار شما و شرایطتون ندارم. در نهایت میتونید بگید ان شالله شما هم چند وقت دیگه که بازنشسته شدید دخترتون بیاد جای شما. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تو این تاپیکم ماشالا تو پستا حسود مشاهده میشه بالاخره آدم باید از یه جایی شروع کنه که کار با سیستمم ...

حسادت نیس داریم پایمال شدن حق رو به وسیله پارتی میبینیم 

فقط هم ایشون نیس نصف ادمای شاغل اینطوری سرکار میرن و ادمایی که هیچکس رو ندارن خونه نشینن و کارگری میکنن 

ادم باید مهارت رو سر لوحه قرار بده 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

تو این تاپیکم ماشالا تو پستا حسود مشاهده میشه بالاخره آدم باید از یه جایی شروع کنه که کار با سیستمم ...

میدونی عزیزم چون دیپلم دارم باید برم کارگری حق پشت سیستم نشستن ندارم 

حتما اون خانمم همین فکر و میکنه

من قبلا تو کارخونه کار میکردم کارگررررر بودم خب اون آقا با این شرکت قرار داد داشت وقتی فهمید استعفا ...

ان شاالله که موفق باشی

حالا که همچین آدمی دور و برته 

بیشتر جدی بگیر و سعی کن زودتر یاد بگیری

اونم بی محل کن

ببین همش میخواد منو جلو مرده خراب کنه یه کار اشتباه امروز انجام دادم به هزار نفر گفت

منم حتی پدرم تو محیط کاریش هی ازین اتفاقا میوفتاد اخرشم چون بابای منم نیتشو حفظ کرده بود اونا بیرون شدن ازکار

حسادت نیس داریم پایمال شدن حق رو به وسیله پارتی میبینیم فقط هم ایشون نیس نصف ادمای شاغل اینطوری سرکا ...

بلکه ایشونم شرایط ماهارو داره

قسمت باشه کار از همه جا جور میشه برای آدم

جای منو شما و روزی منو شما رو نگرفتن ایشون

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)