من از کارم استعفا دادم فوری یه آقایی که مقامش خیلی بالاست برام کار پیدا کرد تو شرکت خودش من کار با سیستم بلد نبودم بهم داره یاد میده و ... خیلیم به این کار نیاز دارم این خانم خیلی عقده ای جلوی اون آقا با من با محبت رفتار میکنه وقتی نیستش تحقیرم میکنه بلد نیستی با سیستم کار کنی دختر من اینجوریه و ...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هرشرکتی اداره ای چیزی تازه استخدام بشه کسی بلاخره یکم کمکش میکنن بعدش کار دستت میوفته خودت استاد میشی منم از کارِ خانومه خوشم نیومد قسمتت شده اینجا بیای دعوت شدی اومدی مگه جای دختر یا طایفشو گرفتی به اون چه 😕
کاری به درست و غلطی کار شما و شرایطتون ندارم. در نهایت میتونید بگید ان شالله شما هم چند وقت دیگه که بازنشسته شدید دخترتون بیاد جای شما.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تو این تاپیکم ماشالا تو پستا حسود مشاهده میشه بالاخره آدم باید از یه جایی شروع کنه که کار با سیستمم ...
حسادت نیس داریم پایمال شدن حق رو به وسیله پارتی میبینیم
فقط هم ایشون نیس نصف ادمای شاغل اینطوری سرکار میرن و ادمایی که هیچکس رو ندارن خونه نشینن و کارگری میکنن
ادم باید مهارت رو سر لوحه قرار بده
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻