2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 255 پست
نمیاد جلو ....من به اون احتیاج دارم اون به من ن....

آخه میتونی با این موضوع کنار بیای؟

حس بدی بهت دست نمیده وقتی متوجه میشی یه نفر بخاطر رابطه تو رو میخواد؟

بنظرت من مشکل دارم؟دوساله جدام از شوهرسابقم ولی دلم اصلا جنس مخالف نمیخواد با اینکه طبعم گرمه

تا با یکی آشنا میشم میبینم طرف فکرش دیگه اس دیگ حوصلشو ندارم البته من با کسی هم آشنا بشم اصلا بهش نمیگم جدا شدم

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

من با یکی وارد رابطه شدم حسین...جز به اون بقیه برام ارزشی ندارن

من کلا نمیتونم کسی رو پیدا کنم

من فقط یکی رو میخوام که بدونم هست دوسم داره ولی انگار هیشکی نیس تو دنیا که منو بخواد

چهرمم خوبه هاااا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا نمیتونم کسی رو پیدا کنممن فقط یکی رو میخوام که بدونم هست دوسم داره ولی انگار هیشکی نیس تو دنی ...

والا منم خوشگلم و توپرم‌‌‌‌...هر جایی رفتنی همه خوششون میاد....چ فایده بخت آدم سیاه باشه

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

اسم شوهرت شناسنامه ات مونده یا پاک شده؟

نه مونده...حس تجاوز دارم میدونی رابطه زورکی داشت همه اش میگفت حس از دست دادنت رو دارم....میترسید زود جدا بشم ازش....کلی حرف بعد از خانواده ه شنیدم گفتن نتونستی خودت نگه داری و از این حرفا

اسم شوهرت شناسنامه ات مونده یا پاک شده؟

جالبه یه روز قبل کات من و حسین طلاق گرفتی...منم تایپک بیمارستان اعصاب و روان رو همون روز....

نه مونده...حس تجاوز دارم میدونی رابطه زورکی داشت همه اش میگفت حس از دست دادنت رو دارم....میترسید زود ...

ولی من شوهرمو خیلی دوسش داشتم خیلللللی ها 

من اسم بچه هامونم انتخاب کرده بودم

ولی اون عین خیالش نیس جدایی از من آرزوش بود انگار😔

ولی من شوهرمو خیلی دوسش داشتم خیلللللی ها من اسم بچه هامونم انتخاب کرده بودمولی اون عین خیالش نیس جد ...

ما هم انتخاب کرده بودیم ک چی بشه....من فقط،دلم ارامش،میخاد

ندیدم تو تاپیک هاتپس چرا کات کردین؟

گفت باهم زندگی کنیم همه چی از من....کارت بانکی...ماشین صفر میندازم زیر پات...خونه با بهترین اثاثیه....فقط یه شرط،دارم...دور خانواده ات خط بکش...میدونست چیا گذشته...همه چی رو با جزئیات بهش میگفتم...پلیس جنایی بود یه چیزی دو می‌گفتی تا ته میخوند....گفتم نه حسین خانواده ام نه...به اندازه کافی ضربه دیدن...گفتم ادامه ندیم...دروغ چرا دلمون برا هم تنگ میشه ولی نشد...آخه متاهل بود میگفت خانومم بفهمه ۱۰۰ درصد طلاق....دخترم نمیخام بدون مادر بزرگ بشه....خانومش فامیلشون بود...گفت زنم طلاق بگیره کل طایفه ما به هم میریزه....واقعا هم متو دوست داشن....همیشه دستمو می‌بوسند...هر جایی میرفتم یه زنگ زدنی خودش میرسوند بهم...شده شیفت داشت میزد بیروت میومد پیشم

من دلم براش تنگ شده🤦‍♀️

تنگ نشه...به شخصیت ظالم و خودخواهش فک کن....سعی کن نفرت بهش پیدا کنی...منم دلم برا حسین تنگ میشه..‌فک نکنم اون اندازه ای که میخواستم کسی دیگه رو بخام...ولی چه میشه کرد...قبل منو. تو خیلیا نشستن کنار پنجره تنهایی سیگار کشیدن...به درک که نیستن